Un medic american dezvaluie cel mai puternic antibiotic natural!

816
.

Aceasta reteta puternica este preparata la fel ca toate celelalte tincturi. Iata ce trebuie sa faci – in primul rand, trebuie sa pui toate ierburile intr-un borcan de sticla, apoi sa torni otet de cidru de mere peste ierburi.

Apoi, curata si taie legumele cubulete si adauga-le in borcanul de sticla. Se pun toate ingredientele intr-un borcan mare de sticla si se acopera complet cu otet de cidru de mere, astfel incat sa acopere cu doua degete in plus toate ingredientele. Acum, este important sa pui un capac sigur si sa agiti foarte bine borcanul. Poti adauga mai mult otet de cidru de mere daca este necesar. Poti lasa remediul sa stea linistit intr-un loc timp de cateva saptamani sau poti sa-l agiti zilnic, asa cum este si recomandat.

Strecurarea

Acum, dupa ce au trecut cateva saptamani, este necesar sa strecori tinctura. Va fi mult mai usor sa o pastrezi si sa o folosesti. Astfel va fi mult mai usor sa pastrezi si sa utilizezi acest remediu. Vei avea nevoie de un tifon curat sau de o strecuratoare din inox.

Poti pastra acest remediu in borcanele mici sau poti sa-l pastrezi intr-un singur borcan mai mare. Sticlele fumurii sunt recomandate in cazul pastrarii acestor tipuri de remedii, deoarece reduc efectul pe care lumina il poate avea asupra acestora. Se depoziteaza intr-un loc ferit de razele soarelui, intunecat si rece.

Mod de administrare

De indata ce tonicul este gata, poti incepe sa-l consumi zilnic sau poti sa consumi dupa cum este necesar, pentru a sprijini digestia, sistemul imunitar si pentru a tine la distanta diferite boli. De asemenea, in cazul in care nu-ti place la gust, poti adauga putina miere astfel incat sa-ti fie mai usor la administrare. Asigura-te ca bei suficienta apa pe parcursul zilei, de asemenea.

O ceasca mica (20-30 ml), ar trebui sa fie mai mult decat suficienta. Cu toate acestea, in cazul in care te lupti cu o infectie sau cu o raceala,poti mari doza pana la 3-4 cesti pe zi. Este important sa-ti amintesti ca aceasta este o tinctura foarte puternica. Vei fi uimit de rezultate, iar aceasta reteta iti va stimula sistemul imunitar si iti va reimprospata intregul corp.

Sursa

.