12 caracteristici definitorii ale unei persoane care se afla in contact cu latura sa spirituala

2184

12. Ai o inima plina de umor

03

Viata este o calatorie in care perioadele de confuzie, de uimire, de mister si uneori de umilinta sunt nelipsite. Dar, cu toate acestea, viata depinde intr-o foarte masura de modul in care o privesti. Una dintre cele mai importante lectii pe care le aflam de la oamenii de stiinta este aceea potrivit careia detinem control absolut asupra mintii noastre. Tu, ca fiinta umana, iti depasesti cu mult propriile ganduri si prin alegerile personale ai puterea de a privi lucrurile dintr-o alta perspectiva, una care sa te avantajeze. Astfel poti sa descoperi noi perspective, posibilitati si te poti angaja intr-o adevarata cursa de adoptare a unui punct de vedere futurist, unul prin prisma caruia poti observa potentialul nelimitat pe care-l au fiintele umane pe Pamant.

Imbratiseaza umorul si paradoxurile vietii fara exceptie.
11. Te atrag calatoriile

09

Viata noastra ne-a fost oferita pentru a intelege mai bine si pentru a reflecta mai profund asupra contrastelor divinitatii, spun inteleptii. Asa ca, in cazul in care inima ta este pasionata de calatorii si simti acea chemare interioara care te indeamna sa experimentezi cat mai mult, ascult-o! Oricare ar fi motivul pentru care simti aceasta chemare interioara de a te aventura pe taramuri straine, nu o refuza! Aceasta este chemarea ta, este o pasiune personala pe care trebuie sa o urmezi.
10. Depui eforturi pentru a sta cat mai departe de drama

08

Barfa, griji, stres si violenta sunt unele dintre obiceiurile care au o vibratie foarte scazuta sunt cele care te tin prizonierul ego-ului si te indeparteaza din ce in ce mai mult de sinele tau autentic si chiar mai mult, te indeparteaza de activitatile tale preferate, sursa tuturor energiilor pozitive din viata ta. In “Profetiile Celestine”, s-a mentionat acum 2000 de ani de catre Maiasi ca omenirea acestor vremuri va ajunge la realizarea potrivit careia oamenii sunt fiinte energetice. De retinut este ca implicarea in astfel de obiceiuri, literalmente te seaca de energie.

Te-ai simtit vreodata lipsit de energie in urma unei conversatii pe care ai avut-o cu o persoana care si-a prezentat totate problemele personale ca si cand era la psiholog? Aceste persoane sunt denumite vampiri energetici si ne prezinta o imagine clara a ceea ce se poate intampla in momentele in care o persoana nu este conectata la adevarata sa sursa de energie.

Daca incerci in mod natural sa cauti o cale de a scapa de drama din viata ta, gaseste-ti linistea cu ajutorul activitatilor in urma carora te simti reimprospatat, odihnit, fericit.
9. Recunosti puterea iertarii

06

Este o simpla lectie, dar este ignorata de foarte multi dintre noi, cu toate ca are un scop mult mai profund decat putem majoritatea dintre noi sa realizam. Acest scop este unul mult mai important pentru persoana care are un atasament pentru propriile sale emotii negative si pentru resentimentele datorate evenimentelor care s-au petrecut in trecutul indepartat. Lipsa iertarii este cea care va tine deconectati de Sursa, de energia universala. In mod similar, adapostirea energiei negative si a intentiilor negative creaza dezechilire energetice, acestea manifestandu-se mai tarziu ca simptome fizice, potrivit medicinei traditionale chineze.