0 Shares 312 Views

Cele OPT puncte cheie in interpretarea viselor noastre

Emanoil Hociota Dec 27, 2014
0 313

Visele au reprezentat inca din cele mai vechi timpuri una una dintre enigmele dominante ale umanitatii. Inca din anul 5000 I.Hr., mesopotamienii si-au facut un obicei din a-si inregistra visele pe tablite de lut si fiecare cultura din lume are propria sa interpretare  a taramului in care patrunzi in starea dintre veghe si somn.

Exista multe aspecte care trebuie luate in considerare pentru a realiza o interpretare de succes a viselor. Printre cele mai importante aspecte se numara urmatoarele opt puncte cheie:

#1. Observa contextul general pentru a vedea daca acesta este pozitiv sau negativ.

#2. Visele tale se pot afla intr-o foarte stransa legatura cu amintirile si cu posibilitatile trecutului tau, cu situatia prezenta de viata prin care treci, sau cu viitorul.

#3. Verifica legatura dintre visul tau si cele patru elemente, pentru a cunoaste daca acesta are legatura cu actiunile tale (elementul pamant), cu gandurile tale (elementul aer), cu emotiile tale (elementul apa) sau cu energia vitala (elementul foc).

#4. Verifica legatura dintre visul tau si cele patru taramuri ale constiintei pentru a cunoaste daca acesta are legatura cu nevoile tale sau cu fotele naturale (simboluri animale), cu amintirile tale (simboluri minerale), cu sentimentele si cu emotiile tale (simboluri vegetale) sau cu propriul tau comportament (simboluri umane).

#5. Observa daca visul tau are legatura cu lumea ta interioara (reprezentata de polaritatea feminina – o mama, fete si femei) sau cu lumea ta exterioara, cu actiunile tale (reprezentata de polaritatea masculina – tata, baieti si barbati). Aminteste-ti ca o femeie poseda un barbat interior si ca un barbat poseda o femeie interioara. Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi detinem in interiorul nostru ambele energii, in ceea ce priveste constiinta.

#6. Pentru a intelege cat mai bine ce reprezinta un anumit simbol, este necesar sa-i observi semnificatia sa in realitate (ex. O masina este folosita pentru a avansa in societate alaturi de ceilalti, simbolul atingerii unor obiective; o casa este un simbol al intimitatii, un sanctuar al echilibrarii).

#7. Pentru a-ti da seama daca un simbol are o semnificatie pozitiva sau negativa a trebui sa analizezi daca acesta se afla la locul potrivit (de exemplu, un delfin in ocean se afla la locul potrivit, dar nu si un cal in dormitor).

#8. Incearca sa descoperi legatura profunda dintre visele tale si realitate – trecut, prezent si viitor.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares105 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares440 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares106 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category