Cele OPT semne ale unei relatii sortita esecului pe care nu ar trebui sa le ignori

2809
.

#4. Nevoile tale nu sunt indeplinite de partenerul tau

Partenerul tau nu poate face totul pentru tine; de exemplu, este enervant si exigent sa insisti sa stea de vorba cu tine in fiecare ora din zi. Cu toate acestea, este important ca acestia sa-ti satisfaca nevoile tale in departamentul relatiilor. Acestia ar trebui sa fie in masura sa te inveseleasca dupa o zi grea si ar trebui sa fie in masura sa-ti ofere dragoste si sprijin. In cazul in care nu poti oferi aceste lucruri, relatia se va deteriora.

#5. Nu esti in acelasi loc mental

Daca esti gata sa te casatoresti si sa te stabilesti intr-o relatie cu partnerul tau, in timp ce acesta doreste sa calatoreasca cativa ani, s-ar putea sa te confrunti cu probleme. Daca realizezi ca relatia devine serioasa, este util sa stai jos si sa discuti despre planurile voastre de viitor. Nu este vina nimanui ca aveti interese diferite, dar amandoi meritati sa stiti daca sunteti sau nu in aceasi barca.

#6. Depui ofert pentru ca relatia sa mearga in timp ce partenerul tau nu face asta

Relatiile sunt ceea ce faci din ele. Ambii parteneri ar trebui sa ofere si sa ia si, uneori, un partener poate da mai mult sau poate lua mai mult. Acest lucru poate cauza o problema in timp, deoarece ambii parteneri ar trebui sa depuna o cantitate egala de efort in relatie. Daca unuia dintre noi nu-i pasa suficient pentru a satisface cealalta jumatate, ar putea fi un semn ca relatia a devenit nesanatoasa si negativa.

#7. Va straduiti sa aveti incredere unul in celalalt

Atat tu cat si partenerul tau ar trebui sa aveti incredere unul in celalalt. Daca partenerul tau ti-a dat motiv sa nu ai incredere in el, poti sa-l ierti sau sa mergi mai departe. Cu toate acestea, cea mai proasta decizie este aceea de a  ramane atunci cand nu aveti incredere in ei. Daca se intampla sa-i verifici telefonul partenerului atunci cand pleaca din camera, probabil cea mai buna alegere pentru amandoi ar fi sa parasesti relatia.

#8. Nu vezi potential pe termen lung

O relatia necesita o multime de timp si efort. De aceea, este important sa te asiguri ca lucrezi la ceva ce poate sa dureze. Nu trebuie sa vrei sa te casatoresti cu partenerul tau, dar ar trebui sa fii capabil sa-ti imaginezi un viitor fericit impreuna. Daca nu vezi un viitor impreuna,  poate fi momentul sa mergi mai departe.

Sursa

.