Cele OPT semne ale unei relatii sortita esecului pe care nu ar trebui sa le ignori

3312

Esti confuz cu privire la relatia ta? Relatiile sunt de mult prea multe ori pline de fericire la inceput, dar pot deveni negative fara sa-ti dai seama. Toate relatiile necesita efort si munca din partea ambilor parteneri si fara aceste lucruri ai putea sa te simti nefericit si sub-apreciat.

Acestea sunt opt semne ale unei relatii sortita esecului pe care nu ar trebui sa le ignori:

#1. Partenerul nu te poate accepta pentru cine esti

Toata lumea are trasaturi pozitive si negative, dar un partener bun iti va accepta toate defectele. Partenerul tau nu trebuie neaparat sa se bucure de vizionarea serialului tau preferat impreuna cu tine, dar ar trebui sa accepte ca iti place si ar trebui sa te lase sa faci asta fara sa te judece. In cazul in care partenerului tau nu-i plac lucruri mai importante, cum ar fi modul in care te imbraci sau cariera ta, este timpul sa parasesti relatia. Imposiblitatea de a va accepta unul pe celalalt in relatie este unul dintre cei mai mari indicatori ca relatia nu va functiona.

#2. Nu-l poti accepta pe partenerul tau pentru ceea ce este

Acceptarea functioneaza intotdeauna in ambele sensuri. Daca partenerul tau te iubeste pentru cine esti cu adevarat, atunci ar trebui sa-i oferi acelasi lucru partenerului tau. Intreaba-te asta; daca exista lucruri pe care partenerul tau le face, dar pe care le urasti sau pe care nu le poti accepta, de ce mai sunteti impreuna?

#3. Va straduiti sa faceti fata unul altuia in momentele dificile

Relatiile sunt insotite de intimitate, fericire, rasete, dar ele vin, de asemenea, si cu stres, greutati si emotii negative. Desigur, este foarte usor sa-ti iubesti partenerul atunci cand este fericit si relaxat, dar simti la fel atunci cand este iritat? Intr-o relatie ar trebui sa existe sprijin reciproc in vremurile dificile, nu indepartate si indiferenta.