Cele PATRU carti care iti pot schimba viata

6547

Ma aflu intr-o calatorie de dezvoltare, la fel ca fiecare om de pe Pamant, iar in ultimii ani am intalnit cateva carti care mi-au transformat literalmente viata. Un batran intelept mi-as spus odata ca “cea mai mare investitie pe care o poti face vreodata este in tine insuti.” Cata de intelept era!

Toate aceste carti detin o putere transformatoare si vor contesta modul in care gandesti, in plus le poti citi on-line. Iata care sunt cele PATRU carti care iti pot schimba viata

1. Un Pamant Nou – Eckhart Tolle

Tolle

Recomandata in cazul in care: Vrei sa-ti dezvolti latura spirituala si sa fii mult mai prezent in viata de zi cu zi

Darul lui Eckhart Tolle de a ne prezenta intr-un limbaj usor mecanica din spatele functionarii ego-ului uman este nemaintalnit. Facut mai mult decat faimos de catre Oprah, Eckhart Tolle discuta despre importanta prezentei, vietii constiente si acceptarea pe deplin a fiecarui moment. Tolle descrie adevaruri stravechi pe care le adapteaza cu mare maestrie realitatii actuale. Abilitatea sa de a organiza conceptele complexe cu privire la iluminare, natura umana si comportament tesandu-le in jurul unor exemple din Biblie, budism, taoism, precum si in jurul intelepciunii unor mari ganditori si artisti ai lumi, este impresionata si plina de lumina. (Citeste „Un Pamant Nou” online gratuit)

 

2. Cele Patru Legaminte – Don Miguel Ruiz

03

Recomandata in cazul in care: Vrei sa te cunosti mai bine pe tine insuti si sa-ti insusesti cateva principii de viata care sa te calauzeasca catre un loc al echilibrului interior

In cartea sa “Cele Patru Legaminte”, Don Miguel Ruiz ne demonstreaza intr-un limbaj foarte lejer modul in care au luat nastere convingerile noastre limitate si ne demonstreaza ca acestea sunt cele care ne rapesc bucuria de a trai si cele care ne fac sa suferim inutil si continuu. “Cele Patru Legaminte” reprezinta un cod de conduita care ne poate ajuta sa ne trasformam rapid viata, un cod prin intermediul caruia putem sa experimentam libertatea personala. Don Miguel Ruiz a reusit sa distileze intr-un mod impecabil frumoasa intelepciune tolteca, luand astfel nastere cartea “Cele Patru Legaminte”. (Citeste „Cele Patru Legaminte” online gratuit)

 

3. Gandeste si devii bogat – Napoleon Hill

hill

Recomandata in cazul in care: ai nevoie de indrumare in realizarea viselor tale personale

Aceasta carte este un stalp de temelie al celorlalte carti de dezvoltare personala si chiar daca numele face referire la aspectul financiar al dezvoltarii personale, aceasta carte nu serveste numai acestui scop. Aceasta carte va poate ajuta sa va dezvoltati o mentalitate asemanatoare cu cea pe care o au oamenii de succes. Hill abordeaza importanta credintei, a perseverentei, a increderii in sine si a curajului de a da tot ceea ce ai tu mai bun. Acesta este o lucrare clasica, prin urmare, exemplele sunt vechi, dar nu invechite. Asta inseamna ca ele sunt la fel de relevante azi precum erau la inceputul secolului XX. (Citeste „Gandeste si devii bogat” online gratuit)

 

4. Poti sa-ti vindeci viata – Louise L. Hay

02

Recomandata in cazul in care: Vrei sa te vindeci de durerea fizica sau emotionala

Louise Hay este unul dintre cei mai mari psihologi pe care i-a cunoscut ultimul secol. Ea ne invata ca tu si numai tu esti responsabil de propria ta fericire si sanatate. Hay ne poate ajuta sa ne recapatam responsabilitatea pentru propria noastra viata. De asemenea, aceasta carte discuta despre importanta de a ne iubi si de a ne accepta pe noi insine exact asa cum suntem. (Citeste „Poti sa-ti vindeci viata” online gratuit)