Cele PATRU secrete ale sanatatii fizice, emotionale si energetice

1207

Descoperi de foarte multe ori ca metodele de vindecare nu functioneaza pentru tine, sau doar temorar? Ai tendinta de a vindeca o afectiune, doar pentru a fi afectat de o alta la scurt timp dupa? De cele mai multe ori pentru tine metodele de vindecare produc mai multe simptome decat pot vindeca?

In cazul in care ai raspuns afirmativ la una dintre intrebarile de mai sus, mai mult ca sigur esti inclinat din punct de vedere genetic spre spre a fi o fire empatica, intuitiva, sensibila si talentata in mai multe feluri decat poti constientiza momentan. Enumerate ma jos sunt cateva dintre motivele pentru care metodele medicale sau holistice de tratament nu produc efectele pe care le doresti in cazul tau, precum si sfaturi care te vor ajuta sa depasesti aceste mici obstacole.

1. Organismul tau este programat sa se apere, chiar si in fata lucrurilor menite sa-l ajute

Acest instinct este unul de o importanta majora pentru supravietuirea noastra ca specie, dar tot acest sistem este cel care face sa fie mult mai dificil sa simtim efectele pozitive ale suplimentelor, medicamentelor si chiar a instrumentelor concepute special pentru a ne sprijini in procesul de vindecare. Raspunsul automat al organismului tau este acela de a se apara si de a incerca sa elimine noile substante si noile energii cu care intra in contact. Atunci cand vei incepe sa-i oferi ceva nou organismului tau, in special in cazurile in care intenstitatea sau cantitatea este una mare, organismul tau se va bloca, acest fenomen producand la randul sau efecte negative secundare, excluzandu-le pe deplin pe cele benefice.

Sfat: Atunci cand incepeti un nou program de antrenament, cand incepeti o noua dieta, o noua meditatie sau administrarea unui nou tip de suplimente nutritive, permiteti-i organismului sa se aclimatizeze si sa accepte noul stimul. Prin cresterea calculata, treptata a “dozei” sau a frecventei, cu siguranta o sa descoperiti ca organismul raspunde intr-un mod mult mai pozitiv.
2. Chiar daca organismul tau se acomodeaza cu succes unei noi abordari, uneori se poate adapta mult prea repede si in cele din urma nu mai poate raspunde eficient acestei noi abordari

Capacitatea de adaptare a organismului uman este un alt instict de supravietuire esential, dar provocator. In consecinta, organismul nostru poate dezvolta o toleranta sau poate deveni rezistent in fata medicatiei, suplimentelor, exercitiilor fizice – chiar daca aceasta noua abordare l-a ajuta pentru o vreme

Sfat: Este important sa consideri cat mai multe tipuri de abordari pe care se le schimbi din cand in cand. Astfel, te vei asigura ca organismul tau raspunde in continuare in mod eficient. In cele mai multe dintre cazuri, aceasta abordare maximizeaza efectele dorite, iar organismul tau este capabil sa produca aceste efecte intr-un timp mult mai scurt si cu ajutorul unor doze sau intensitati mult mai mici.
3. In cazul in care esti o persoana empatica sau sensibila, corpul tau energetic este asemenea unui burete si poate imprumuta energiile sau simptomele practicianului sau ale grupului de persoane in compania caruia esti implicat intr-un proces de vindecare

In cazul in care descoperi ca in urma unui program de vindecare terapeutica de grup te simti mult mai rau decat inainte, motivul este unul mai putin evident. In cazul in care celelalte persoane sustin ca se simt extraordinar, cu siguranta a avut loc un schimb energetic intre tine si celelalte persoane. In acest caz, nu numai ca ai fost deschis acceptarii energiilor de vindecare, dar odata cu acestea, au ajuns in campul tau energetic energii mai putin dorite si problemele celor din jurul tau.

Ce s-a intamplat?

Energiile tale puternice au devenit, in mod neintentionat, o experienta terapeutica pentru cei din jurul tau. In anumite cazuri, senzatia de rau apare in cazul in care traiesti experienta unei purificari profunde la nivel energetic, aceasta fiind o senzatie temporara si un lucru pozitiv, chiar daca pare de nedorit momentan.

Sfat: Alege-ti practicienii, terapeutii si grupurile din care sa faci parte cu intelepciune si asigura-te ca te simti bine dupa contactul pe care-l ai cu ei. In cazul in care te simti rau dupa interactiunea cu acestia, reechilibreaza-ti energia petrecand timp in apa si impamantenindu-te in natura.
4. Mintea ta inconstienta este determinata sa comunice cu tine si raspunde evenimentelor de viata, situatiilor stresante, perioadelor de dezvoltare spirituala prin intermediul diferitelor afectiuni, schimbari de dispozitie si alte simptome

Chiar si cei mai constienti dintre pacienti au tendinta de a uita faptul evident ca starea lor de santate este, de asemenea, jurnalul sinelui inconstient si albumul ciclurilor personale de transformare. Este adevarat ca nu exista pe lumea aceasta o persoana care sa-si doreasca sa sufere de o afectiune. In plus, uneori aceste afectiuni sau perioade dificile se pot deghiza in simple coincidente. Cu toate acestea, in cazul in care veti acorda o mult mai mare atentie istoriei sanatatii fizice si emotionale, veti descoperi mai multe modele, anotimpuri, cicluri si etape destul de previzibile.

Sfat: Analizeaza-ti propria istorie a starii tale de sanatate si incearca sa descoperi cateva dintre etapele evidente. La ce varsta, care a fost perioada, de cate ori pe an ai avut tendinta de a nu te simti bine? Care crezi ca au fost circumstantele, persoanele sau situatiile care au declansat aceste afectiuni, mici sau mari. Atunci cand vei incepe sa descoperi corelatiile si modurile prin care mintea inconstienta incearca sa-ti comunice, poti comunica cu aceasta si-i poti cere ca de acum inainte sa te atentioneze prin intermediul uneor simptome mai putin istovitoare. In cazul in care-i promiti ca-i vei asculta chiar si cele mai mici semnale pe care ti le trimite, sinele tau incoonstient nu va mai gasi de cuviinta sa te faca sa te simti atat de incomod.

Sursa