Cele TREI condimente care te pot ajuta sa vindeci acneea definitiv

800
.

#3. Nucsoara

Nucsoara este un antioxidant. Atunci cand este aplicat local, aceasta mareste aspectul pielii si ajuta la mentinerea sanatatii. La fel ca si condimentele de mai sus, nucsoara ajuta la reducerea inflamatiei, a iritatiei, a inrosirii cauzate de acnee si lasa pielea sa arate neteda si uniforma. De asemenea, promoveaza vindecarea pielii, astfel incat aceasta sa functioneze bine pentru a reduce cicatricile. Ajuta la vindecarea acneei, fara a lasa in urma cicatrici. Ca si in cazul majoritatea condimentelor, cel mai bine este sa amesteci praful de nucsoara proaspat rasa cu miere si sa-l utilizezi astfel.

Poti face o masca puternica de fata cu toate cele trei condimente de mai sus. Aplicand cu regularitate aceasta masca nu numai ca vei putea sa-ti vindeci acneea, ci te va ajuta sa reduci cicatricile lasate de acneea din trecut. In plus, iti va hidrata pielea.

Ca si in orice alt tratament, efectueaza un test inainte de utilizare pentru a vedea care este reactia pielii tale. Se iau 2 lingurite de miere si se pun intr-un recipient mic. Se adauga ¼ lingurita de turmeric, ½ lingurita de nucsoara si pudra de scortisoara. Se amesteca bine si se aplica pe fata. Resturile pot fi salvate pentru o utilizare ulterioara.

Sursa

.