Cele ZECE adevaruri spirituale pe care ar trebui sa le cunosti

1413

Adevarurile spirituale sunt convingeri care iti pot schimba profund lumea de indata ce ai inceput sa le imbratisezi. Desi multe aspecte sunt ignorate in aceste timpuri moderne ale vitezei, nu exista niciun motiv pentru care ar trebui vreodata ca oamenii sa isi ignore latura lor spirituala. Fiecare dintre noi avem una. Imagineaza-ti cum ar arata lumea din jurul tau in cazul in care toata lumea ar recunoaste aceste adevaruri spirituale.

Iata care sunt cele ZECE  adevaruri spirituale pe care ar trebui sa le cunosti:

1. Sufletul nostru se afla intr-o calatorie

Fiecare dintre noi suntem fiinte spirituale care se afla intr-o calatorie umana. Fiecare dintre noi ne-am ales aceasta viata. In timp ce am patruns in aceasta noua lume, am inceput sa uitam tot ceea ce stiam inainte. Ne-am asumat riscul de a nu ne mai aminti, dar a trebuit sa facem asta cu scopul de a ne dezvolta.

Cu toate acestea, nu suntem niciodata deconectati de cei din jurul nostru. Linia vietii noastre se intinde lung si subtire si ne plaseaza in acest moment, momentul prezent. Scopul calatoriei noastre este acela de a ne consolida aceasta legatura si de a ne dezvolta impreuna cu cei din jurul nostru. Cu toate acestea, fiecare dintre noi avem propria noastra calatorie de urmat.

2. Sufletul nostru nu moare niciodata

Atunci cand murim, cordonul nostru de viata este deconectat si se intoarce inapoi la sursa. Ne parasim corpul fizic, dar ne amintim toate experientele omenesti prin care am trecut – din toate vietile noastre anterioare. Plecam impreuna cu experientele noastre, dar obiectivul nostru este altul si existenta noastra se afla la un nivel diferit de vibratii.

3. Totul este energie

Totul de pe aceasta planeta este facut din energie care vibreaza la o anumita frecventa. Fiecare dintre noi suntem conectati la o sursa de energie infinita si dispunem de capacitatea de a ne conecta la constiinta copacilor si a fiecare fiinte vii de pe Pamant. Prin acomodarea la nivelul lor de freventa energetica putem dispune de capacitatea de a ne intelege reciproc. Corpurile noastre fizice sunt realizate din apa – 90% – si ne putem folosi de vibratiile din corpul nostru modelandu-le prin intermediul propriilor noastre ganduri, emotii, sunete, culori si dragoste. De indata ce intelegem pe deplin faptul ca suntem energie care vibreaza in mod constant putem intelege motivul pentru care tratamentele alternative si holistice au capacitatea de a vindeca numeroase boli prezente la nivelul organismului.

4. Gandurile noastre sunt cele care ne creaza realitatea

Noi suntem cine suntem pentru ca asta ne-am dorit la un moment dat sa fim. In cazul in care nu ne place cine suntem, putem produce o schimbare profunda prin schimbarea tiparelor de gandire. Oamenii care sunt concentrati asupra aspectelor negative in viata de zi cu zi au o frecventa vibrationala scazuta, in timp ce persoanele care se concentreaza asupra aspectelor pozitive isi cresc, constient sau inconstient, aceasta frecventa vibrationala. Pentru a ne schimba gandurile, trebuie sa fim constienti de tiparele noastre de gandire dominante. Astfel, redirectionandu-ne gandirea catre aspecte pozitive iar si iar, frecventa noastra vibrationala creste.

5. In locul potrivit, la momentu potrivit

Noi traim aceasta viata deoarece aceasta este viata pe care ne-am ales-o. Ne-am oferit voluntari si am raspuns la apelul constiintei. Fiecare dintre noi ne afla chiar acolo unde ar trebui sa ne aflam, in locul potrivit si la momentul potrivit. Fiecare moment al vietii noastra poarta alaturi de el exact lectiile de care avem nevoie pentru a ne dezvolta. Se spune ca oamenii devin intelepti cu trecerea timpului. Nu neaparat. Pentru a castiga aceasta intelepciune, este necesara o receptivitate a noastra fata de lectiile pe care ni le transmite universul, de dispozitia de a invata si de a face schimbarile necesare.

6. Am mai fost pe aici pana acum

Unii oameni sustin cu certitudine ca aceasta este singura noastra sansa de a ne gasi echilibrul in actiunile noastre si de a ne elibera de karma. Aceasta afirmatie poate fi sau nu adevarata in functie de fiecare dintre noi. Unii dintre noi ne-am intors, dupa ce am mai trait cateva vietii pe Pamant, pentru a face ceva ce va afecta nu numai planeta noastra, dar intregul univers si dincolo de el. Astfel, apar o intrebare. Vom acumula toate lectiile pentru care am venit aici pe Pamant sau va fi necesar sa ne mai intoarcem pentru cateva cursuri?

7. Nu suntem singuri

Existenta noastra pe aceasta planeta poate parea ca fiind una singuratica, dar ar trebui sa intelegem faptul ca nu suntem niciodata singuri. Fiecare dintre noi suntem vecheati de ingerii nostri pazitori care exista intr-o dimensiune mult mai mare a existentei.  Acestia nu pot interveni in viata noastra, dar le puteti cere ajutorul si vor fi mai mult decat fericiti sa gaseasca o modalitate de a te ajuta in ceea ce le vei cere.

8. Timpul este o iluzie

Timpul este o constrangere pe care am ales-o de buna voie pentru a functiona in aceast plan al existentei. Nu exista nici trecut, nici viitor. Tot ceea ce exista este momentul prezent. Sufletele noastre exista intr-un spatiu in care timpul nu are relevanta. Meditatia este cheia care te poate ajuta sa afli aceasta lume atemporala si alte cateva raspunsuri importante pentru dezvoltarea ta.

9. Ascensiunea

Ascensiunea este o stare care ne ridica constiinta la o frecventa de vibratie mult mai mare. Noi nu ne vom ridica la ceruri atunci cand vom muri, ci vom deveni o forma diferita de energie – ne vom putea misca liber si vom fi conectati la sursa.

10. Iubirea este raspunsul

Cel mai important lucru pe care oricare dintre noi il poate face este acela de a gasi cat mai multe surse de dragoste neconditionata. Fiecare dintre noi suntem scantei ai aceleiasi energii, iar asta inseamna ca iubirea exista in fiecare dintre noi. Prin urmare, pentru fiecare dintre noi, iubirea ar trebui sa fie prioritatea principala a vietii. Iubirea fata de ceilalti presupune acceptarea neconditionata a acestora, in special in momentele in care acestia nu se incadreaza in tiparul creat de mintea noastra.