Cele ZECE citate motivationale care te vor ajuta sa-ti atingi scopurile

2231

De mult prea multe ori stim ce ar trebui sa facem, dar nu facem. In acele momente exista posibilitatea ca ceva atat de simplu precum este un citat motivational sa-ti ofere toata inspiratia de care ai nevoie pentru a reporni in realizarea scopurilor personale. Iata care sunt cele ZECE citate motivationale care te vor ajuta sa-ti atingi scopurile:

10. “Urmareste progresul, nu perfectiunea.” – Anonim

Nimeni nu este perfect, iar daca-ti propui scopuri lipsite de realism, de neatins, o sa simti nevoia sa lasi balta totul inainte sa incepi. Urmareste-ti scopurile pas cu pas si invata sa apreciezi calatoria, deoarece destinatia se va schimba tot timpul.

9. “Daca este important pentru tine, vei gasi o cale. Daca nu, vei gasi o scuza.” – Ryan Blair

Pentru toate scopurile pe care ti le vei propune in viata vei reusi sa gasesti o scuza. Daca doresti sa faci ceva cu adevarat, circumstantele exterioare nu te vor impiedica sa-ti urmaresti scopul. 

8. “Daca vrei sa fac ceva…spune-mi ca nu pot face” – Maya Angelou

Cu totii avem in jurul nostru persoane care incearca sa ne traga in jos. In loc sa te lasi afectat de atitudinea lor negativa, foloseste-te de aceasta transformand-o intr-un combustibil motivational. Intreaba-te: “Cine sunt ei sa-mi spuna ca nu pot face acel lucru?”.

7. “Numai o persoana slaba incearca sa faca ceva ce deja stie ca poate face” – Stella Juarez

Stabilirea scopurilor in viata este un lucru pozitiv, dar, daca acestea sunt foarte de usor de atins, nu-ti vor oferi motivatia de care ai nevoie.

6. “Ratezi 100% din loviturile pe care nici macar nu le incerci” – Wayne Gretzky

Niciodata nu vei avea idee ce se afla in spatele efortului pe care-l depui intr-o anumita situatie de viata daca nu o sa incerci.

5. “Ce nu ma ucide, ma face mai puternic” – Friedrick Nietzsche

Cu siguranta vei cunoaste esecul in drumul tau catre atingerea scopurilor. De indata ce accepti acest lucru, vei intelege ca aceste experiente „neplacute” sunt cele mai folositoare, acestea fiind cele care te forteaza dincolo de limite.

4. “Nimic maret nu poate fi realizat fara entuziasm” – Ralph Waldo Emerson

Nimeni nu a infaptuit nimic investind doar jumatate din potentialul sau. Pentru a avea succes, trebuie sa te implici 100% in ceea ce faci, asa ca entuziasmul este o cerinta in atingerea scopurilor personale.

3. “Se afla nenumarate obstacole catre scopurile tale. Nu deveni unul dintre ele.” – Ralph Marston

Poti sa arati cu degetul cat doresti, fie pe seful care te tine pana tarziu la serviciu sau pe sotia ta doreste sa faci mai stiu eu ce, pana la urma, succesul tau se reduce la o singura persoana, persoana ta. Esti singura persoana care poate face lucrurile sa se intample sau nu.

2. “Diferenta dintre un scop si un vis o face termenul limita” – Steve Smith

Un termen limita face diferenta de cele mai multe ori dintre planuri si realitati care pot fi atinse, de asemenea, scopul tau personal actioneaza ca un combustibil pentru motivatia ta.

1. “Norocul este rezultatul muncii si al pregatirii” – Anonim

Oamenii, adesea spun despre sportivii de succes ca au avut noroc. Acesti oameni care cred aceasta sunt foarte departe de adevar, in acest caz munca fiind asemanata cu norocul. Cei ce au cunoscut succesul au depus eforturi zi de zi, noroc are cel ce castiga la loto.