Cele ZECE imagini misterioase care nu pot fi explicate

2415

Se spune ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, cu toate ca realitatea nu poate fi de cele mai multe ori diferentiata de legenda atunci cand dovezile sunt limitatea si teoriile sunt care mai de care mai debusolante. Povestile asociate cu urmatoarele imagini nu sunt usor de explicat si probabil explicatiile nu vor iesi niciodata la iveala.

Iata care sunt cele ZECE imagini misterioase care nu pot fi explicate:

1. Doamna Babushka

Prezenta unei femei misterioase este inregistrata de camerele foto si video in timpul asasinarii presedintelui John F. Kennedy in anul 1963. Ea este surprinsa facandu-si singura poze, in timp ce restul oamenilor alearga sa se adaposteasca. FBI a cautat-o pe aceasta femeie, dar nu a reusit niciodata sa o identifice si nici sa dea de urma fotografiilor realizate de ea.

2. Luminile Hessdalen

De-a lungul timpului, lumini vibrante au aparut in fotografiile realizate in valea Hessdalen, din Norvegia. Pentru explicarea acestui fenomen au fost realizate mai multe studii. Oamenii de stiinta nu au reusti inca sa explice ce anume provoaca aparitia acestor lumini misterioase.

3. Monstrul din apele Insulei Hook, Islanda

In anul 1964, un cuplu a zarit un obiect stranui inotand cu calm catre ei in apele Insulei Hook din Islanda. Parea a fi un fel de creatura acvatica cu lungimea de 24 de metri. Dupa ce i-au facut cateva fotografii, creatura a deschis gura si apoi a disparut.

4. Cosmonautul aparut in zona estuarului Solway, Scotia

In anul 1964, un om care isi fotogafia fiica a surprins un fel de astronaut misterios in spatele ei. Barbatul sustine ca nimeni altcineva nu era in zona atunci cand si-a fotografiat fata. Mai mult decat atat, firma Kodak a confirmat autenticitatea fotografiei si faptul ca aceasta nu a fost prelucrata in niciun fel.

5. Fantomele de pe S.S. Watertown

In anul 1924, doi marinari au pierit intr-un accident teribil si au fost inhumati in apele oceanului. In zilele care au urmat, membrii echipajului sustin ca au vazut doua chipuri care ii insoteau. Capitanul a realizat o fotografie care suprinde chipurile celor doi din valuri.

6. Satelitul extraterestru “Cavalerul Negru”

In anul 1960, un obiect negru misterios a fost obervat pe orbita Pamantului. La acest moment, niciun satelit nu fusese lansat si nu exista posibilitatea ca acesta sa fi fost un obiect de origine pamanteasca. De atunci, mult astfel de obiecte misterioase au aparut pe orbita inainte de a se face nevazute pentru totdeauna.

7. Corpul care cade din tavanul familei Copper

Exista foarte putine informatii in legatura cu aceasta fotografie. Ceea ce se stie este ca dupa mutarea lor in casa noua, familia Copper si-a facut o fotografie. Dupa developare, in fotografie a aparut un corp care cade din tavan.

8. Piramida misterioasa de pe Luna

Aceasta fotografie a fost realizata de echipajul navei Apollo 17 in timpul ultimei misiuni pe Luna. Fotografia a fost clasificata ca fiind “fara continut”, din cauza gradului ridicat de expunere. Atunci cand contrastul a fost ajustat, fotografia a dezvaluit o structura piramidala misterioasa.

9. Fantoma cavaleristului

Aceasta fotografie a fost realizata in ziua inmormantarii lui Freddy Jackson, un militar dintr-o unitate de cavalerie. In partea superioara a fotografiei, un chip apare in spatele unui ofiter. Membrii escadronului l-au recunoscut ca fiind Freddy Jackson.

10. Cazul Misterios al Elizei Lam

In anul 1913, Eliza a fost gasita moarta in interiorul rezervorului de apa de pe acoperisul unui hotel. Moarta sa a fost considerata a fi accidentala si nicio urma de alcool sau de droguri nu a fost gasita la autopsie. Camerele de supraveghere au surprins-o pe Eliza intrand intr-un ascenson cu doar cateva clipe inaintea mortii. Ea a inceput sa se comporte straniu, dandu-se intr-o parte de parca ar fi vrut sa evite pe cineva. Au urmat anumite miscari neobisnuite si moartea sa.