Cele ZECE motive pentru care vaccinul antigripal reprezinta un pericol mult mai mare pentru sanatatea ta decat gripa in sine!

1198

Verdictul este unul cert. Majoritatea medicilor sunt de parere ca este mult mai important sa ne protejam de vaccinul antigripal, decat de gripa in sine. Aceste sfaturi sunt motivate de un simlu adevar – vaccinurile gripale sunt mult mai periculoase decat gripa in sine .

Iata care sunt cele ZECE motive pentru care vaccinurile antigripale reprezinta un pericol mult mai mare pentru sanatatea ta decat gripa in sine:

1. Dovezile care ar trebui sa confirme beneficiile oferite celor mici de acest vaccin antigripal lipsesc cu desavarsire. O revizuire sistematica a unui numar de 51 de studii care au implicat un numar de peste 26.000 de pacienti, cu varste cuprinse intre 6 si 23 de luni, a reusit sa scoata la iveala faptul ca acest renumit vaccin nu este cu nimic mai eficient in comparatie cu un placebo.

Mai mult decat atat, vaccinul antigripal are capacitatea de a lupta doar impotriva unor anumitor tulpini ale virusului, ceea ce inseamna ca, poti sa racesti chiar si in cazul in care ai fost vaccinat.

2. Exista numeroase reviste de specialitate in paginile carora au fost publicate mii de articole care au avut ca scop evidentierea pericolelor de sanatate pe care aceste vaccinuri antigripale le cauzeaza, cum ar fi reactiile imunologice. Paradoxal, aceste vaccinuri cauzeaza o slabire a sistemului imunitar.

3. Probabil ai intalnit cazuri in care cei mici au suferit de bronsite, pneumonie si de alte afectiuni asemanatoare in urma administrarii unui astfel de vaccin. Ceea ce ar trebui sa-i protejeze, acum cauzeaza aparitia unor astfel de efecte adverse. Aceste simptome atrag atentia cu privire la suprimarea sistemului imunitar care a avut loc imediat dupa administarea vaccinului. De fapt, vaccinurile antigripale nu imunizeaza, ci sensibilizeaza barierele naturale ale organismului in fata virusurilor.

4. Este foarte cunoscut faptul ca vaccinurile antigripale contin tulpini ale virusului gripal, alaturi de alte ingrediente. Ne putem imagina doar care ar fi efectele pe care le poate avea un asemenea vaccin asupra unei persoane al carei sistem imunitar este deja slabit. Administrarea unui vaccin antigripal, in cazul in care suferi deja de o infectie, poate ingreuna capacitatea sistemului imunitar de a lupta impotriva acesteia, deoarece organismul tau poate fi susceptibil la aparitia unei pneumonii sau a unei raceli puternice.

5. Nu foarte multi dintre noi cunoastem faptul ca acest vaccin contine cantitati de mercur care depasesc cu mult limita admisa, un element considerat a fi foarte periculos pentru organism.

Mercurul poate cauza pierderi de memorie, depresie, deficienta de atentie, probleme ale sanatatii orale, dezechilibre digestive, probleme respiratorii si multe alte afectiuni. In plus, administarea acestui vaccin mai ridica un semn de intrebare: ce efect poate avea acest vaccin asupra organismului persoanelor mai in varsta?

6. Exista numeroase dovezi care demonstreaza ca vaccinurile antigripale pot cauza Alzheimer. Un studiu recent subliniaza faptul ca cei care-si administreaza acest vaccin antigripal anual, vor fi cu 10% mai predispusi la aparitia acestei boli in comparatie cu persoanele care nu au facut acest vaccin.

Sistemul imunitar al persoanelor inainte in varsta este mai putin eficient in comparatie cu cel al persoanelor tinere si de aceea, acest vaccin este mult mai periculos atunci cand vorbim despre aceasta categorie de persoane.

7. Centrul de control al Bolilor (SUA) a desemnat 15 membrii care supervizeaza aceste procese de imunizare ale vaccinurilor. Acesti membrii sunt cei care hotarasc anual cine ar trebui sa faca vaccinul.

Din pacate, majoritatea acestor membri este corupta, nepasandu-i ce se petrece cu persoanele aflate in suferinta. Desigur, exista sume foarte mari de bani la mijloc, asa ca unii prefera sa faca bani cu orice pret si sa recomande aceste vaccinuri inutile, chiar daca stiu ca le pot face mai mult rau decat bine oamenilor. De aceea, ne putem da foarte usor seama ca acest comitet nu este tocmai subiectiv atunci cand vine vorba de eficacitatea acestor vaccinuri antigripale.

8. Cercetatorii au mai ajuns la concluzia ca abuzul de vaccinuri si de medicamente specializate nu face altceva decat sa faca virusii si mai rezistenti, aceste tratamente fiind neputincioase in fata noilor tulpini ale bolii. Daca vei incerca sa iei medicamente si mai puternice, nu vei face altceva decat sa-ti slabesti intr-o si mai mare masura sistemul imunitar.

9. Exista suficiente dovezi care atesta faptul ca ingrientele prezente in aceste vaccinuri pot cauza probleme de factura neurologica. In 1976, odata cu episodul gripei porcine, toata lumea s-a repezit sa-si faca vaccinul antigripal, cauzand degradari serioase ale sistemului nervos. Aceste vaccinuri contin o cantitate foarte mare de elemente toxice, periculoase, precum : detergenti, mercur, formaldehide si chiar virusii in sine. Crezi ca vrei sa ai asa ceva in corp?

10. Sa incerci sa descoperi care este cea mai periculoasa forma/tulpina a gripei, in fiecare sezon, este un lucru foarte complicat, care nu s-a dovedit a fi de succes. Incercarea de a-ti administra cate un vaccin pentru fiecare tulpina diferita de gripa nu reprezinta o solutie eficienta, deoarece nu vei face altceva decat sa introduci in corpul tau tot felul de ingrediente periculoase, neavand nicio siguranta ca in felul acesta vei fi sanatos tot sezonul.

Fara nicio indoiala, vaccinurile antigripale sunt mult mai riscante decat ai putea crede si ai face mai bine sa previi, prin metode naturale, racelile si gripa.

Din pacate, autoritatilor nu prea le pasa cu adevarat, fiind mai ocupati sa faca banii decat sa educe publicul cu privire la modalitatile de preventie. Nu ar fi mai bine sa fim invatati cum sa ne intarim sistemul imunitar in mod natural, decat sa ne riscam sanatatea facand tot felul de vaccinuri experimentale?

Acestea sunt doar cateva dintre resursele, metodele si tratamentele naturale impotriva racelii si gripei pe care te poti baza in timpul sezonului rece:

1. Cele PATRU remedii naturale eficiente in timpul sezonului rece – Spune adio racelii! (Click)

2. Miraculosul antibiotic natural se afla in bucataria ta! Aceasta este reteta! (Click)

3.  Cele CINCI beneficii uimitoare ale inhalatiilor (Click)

4. CINCI antibiotice naturale care se afla deja in bucataria ta (Click)

5. Cele CINCI tratamente naturale impotriva sinuzitei (Click)

6. Amestecul Magic – Miere si scortisoara (Click)