Cele ZECE puternice afirmatii care iti pot schimba viata

2481

In cazul in care ai ajuns la intelegerea potrivit careia tu esti ceea ce simti, atunci realitatea din jurul tau provine cu adevarat din gandurile tale. Afirmatiile sau procesul de repetare constanta a unor cuvinte pozitive iti poate ajuta spiritul sa ajunga la niveluri mult mai inalte ale existentei. Iata care sunt cele ZECE puternice afirmatii care iti pot schimba viata:

1. Pot cunoaste maretia

Una dintre cele mai influente afirmatii pe care ti le poti spune in fiecare zi este aceasta. Concentreaza-te asupra viziunii tale, asupra scopurilor tale personale si apoi ataseaza o emotie puternica fata de acea viziune. Spunandu-ti acest lucru si avand incredere deplina in afirmatia pe care o spui, realitatea nu va avea o alta optiune decat sa-ti oglindeasca propriile tale ganduri.

2. Astazi sunt plin de energie si de bucuruie

Bucuria incepe din interiorul tau, nu din afara ta. De asemenea, incepe de indata ce te trezesti. Asa ca, nu uita sa-ti repeti aceasta afirmatie simpla, dar puternica, imediat dupa ce te trezesti dimineata.

3. Ma iubesc si ma accept pe mine insumi

Atunci cand te iubesti pe tine insuti, vei incepe automat sa te comporti cu tine si cu cei din jurul sau in concordanta cu sentimentele de apreciere pe care le porti pentru tine insuti. Daca vei avea incredere in tine insuti si vei da dovada de dragoste de sine, vei incepe sa te privesti pe tine intr-o lumina din ce in ce mai pozitiva si astfel, vei fi incurajat si inspirat sa faci lucruri din ce in ce mai marete si mai bune.

4. Corpul meu este sanatos, mintea mea este agila si sufletul meu este linistit

Un corp sanatos incepe cu o minte si cu un suflet sanatos. In  cazul in care unul dintre acestea sufera, celelalte vor fi afectate. Principala cauza a imbolnavirii si a afectiunilor esti tu insuti. De asemenea, poti revoca si poti elimina toata puterea pe care ai oferit-o afectiunilor, constient sau inconstient, gandind pozitiv, hranindu-te sanatos si avand grija de sufletul tau in fiecare zi.

5. Tot ceea ce se intampla acum are ca scop binele meu suprem

Nu exista victime, nu exista accidente si nu exista coincidente. Acestea chiar nu exista, deoarece in aceasta realitate vei atrage doar ceea ce esti tu cu adevarat. Asa ca, este necesar sa intelegi pe deplin ca tot ceea ce se intampla are un motiv. Tu esti impacat cu tot ceea ce s-a intamplat, cu ceea ce se intampla si cu ceea ce se va intampla. Temerile cu privire la ceea ce va intampla se topesc prin intelegerea deplina a acestei realitati.

6. Cred ca pot face tot ceea ce imi propun

Este necesar sa-ti spui acest lucru in fiecare zi, deoarece aceasta afirmatie este atat de importanta pentru motivatia ta interioara. Hraneste-ti mintea zilnic cu aceasta afirmatie si aminteste-ti momentele in care ai dus ceva la bun sfarsit atunci cand ti-ai propus cu adevarat sa faci acest lucru.

7. Eu sunt arhitectul propriei mele vieti – Eu sunt cel care alege fundatia si cel care alege continutul sau

Aceasta este una dintre afirmatiile care ar trebui sa se afle pe buzele tale la primele ore ale diminetii, imediat dupa ce te trezesti. Fiecare noua zi iti ofera un nou inceput si asa cum are un impact asupra ta, are un impact si asupra celor din jurul tau. Poti face tot ceea ce vrei in viata ta pentru ca tu insuti esti arhitectul propriei tale vieti. In cazul in care iti vei incepe ziua cu un gand pozitiv, vei transforma pe deplin cursul zilei respective. Functioneaza de fiecare data.

8. Am puterea de a-i ierta pe cei care mi-au gresit in trecut si ma detasez pasnic de ei

Aceasta afirmatie nu implica faptul ca vei uita greselile acestora, dar implica faptul ca esti impacat cu acestea si cu cu lectiile ce ti-au fost oferite. Puterea de a ierta este ceea ce-ti permite sa avansezi si sa-ti experimentezi sinele independent pe opiniile celor din jurul tau. Puterea de a-i ierta, de asemenea, schimba pe deplin felul in care aceste persoane reactioneaza fata de tine.

9. Capacitatea mea de a rezolva problemele este nelimitata – Potentialul meu de a reusi este infinit

Trebuie sa intelegi ca tu, ca fiinta umana, pur si simplu nu ai limite, decat cele in care alegi sa crezi tu insuti. Ce fel de viata iti doresti? Ce te opreste? Care sunt barierele care te impiedica? Aceasta afirmatie te va ajuta sa te indoiesti rand pe rand de toate limitarile pe care ti le-ai impus si de cele impuse de catre ceilalti.

10. Astazi abandonez vechile obiceiuri si adopt unele noi, mult mai pozitive

Realizeaza ca orice moment dificil din viata ta este doar atat, un moment din viata ta. Acesta va trece, impreuna cu vechile obiceiuri. Esti o fiinta cu o capacitate uimtoare de adaptare si cu o infinita putere creatoare. Este momentul sa accepti acest lucru si sa-ti asumi responsabilitatea pentru propria ta realitate.