Cele ZECE semnale de avertizare trimise de univers

2185

Multi oameni cred ca lucrurile pur si simplu li “se intampla”, dar in timp ce ne conectam mai profund la propria noastra intuitie, putem observa ca tot ceea ce ni se intampla este propria noastra creatie. S-ar putea sa nu fim pe deplin constienti de ceea ce cream intr-un moment sau in altul, dar, din fericire, universul ne ofera mai multe semne pentru a ne anunta atunci cand sunte pe drumul cel bun, si chiar mai important decat atat, atunci cand suntem pe o cale gresita.

In general, semnele de avertizare din univers isi fac aparitia in viata noastra sub forma unor circumstante si sub forma unor evenimente nedorite. Acecste semne sunt un indiciu care ne atrage atentia ca energia noastra este condusa spre o – sau in prezent blocata intr-o – vibratie de joasa frecventa. Gandurile, sentimentele si actiunile sunt concentrate asupra aspectelor negative, iar acest lucru duce la crearea circumstantelor negative.

In schimb, atunci cand gandurile, sentimentele si actiunile tale se misca la o frecventa vibrationala mult mai mare, viata se aliniaza perfect si poti observa acest aliniament pe tot parcursul zilei. De aceea, este foarte important ca fiecare dintre noi sa ne ridicam vibratia alegand in mod constient ganduri bune.

Desi fiecare dintre noi avem capacitatea de a rezona la o frecventa vibrationala mai mare, este o provocare pentru noi sa o mentinem ridicata tot timpul. Acest lucru se datoreaza faptului ca sufletele noastre sunt blocate aici pe Pamant intr-o dimensiune fizica care este mult mai densa si mult mai lenta in comparatie cu dimensiunile superioare, eterice. Cu alte cuvinte, planeta si corpurile noastre sunt compuse dintr-o energie vibrationala mult mai scazuta in comparatie cu cea a corpurilor noastre.

Ca urmare a acestei realitati, ne vom ciocni, probabil, de anumite circumstante nedorite din cand in cand, iar acest lucru este in regula. Atata timp cand vom lua aminte la aceste semnale de avertizare – fara a-i permite ego-ului nostru sa ramana fixat pe ele – ne putem reveni destul de rapid. In timp ce ne continuam viata de zi cu zi, este o idee foarte buna sa luam act de semnalele de avertizare pe care le primim din partea universului.

 

Iata care sunt cele ZECE semnale de avertizare trimise de univers:

#1. Durere peste masura;

#2. Ramai blocat in trafic;

#3. Primesti priviri sau remarci rautacioase din partea celorlalti;

#4. Te accidentezi;

#5. Cheltuieli neprevazute sau facturi incarcate;

#6. Sentimente interioare de neliniste;

#7. Argumente cu cei dragi;

#8. Te imbolnavesti;

#9. Dureri de cap;

#10. Pierderea sau distrugerea posesiunilor;

Fiecare dintre aceste semne sunt un indiciu care iti transmite un mesaj foarte clar, mesaj care iti spune ca este momentul sa te centrezi si sa-ti reglezi frecventa. Atunci cand intampini unul dintre aceste semne, te rog opreste-te! Nu continua sa lucrezi la sarcina respectiva, nu mai ramane implicat in conversatia respectiva si renunta sa mai urmaresti gandul acela negativ, deoarece nu te vor duce acolo unde iti doresti sa fii.

In schimb, respira profund, fa un pas in spate si distanteaza-te de situatia respectiva, sau fa pauza un minut pentru a medita, in cazul in care acest lucru este posibil. In cazul in care surprinzi rapid existenta acestor semne de avertizare si faci alegerea de a raspunde imediat, simplul act de a-ti recentra energia va opri impulsul negativ.

Ca un cuvant de incheiere, te rog sa eviti sa te lasi obsedat de aceste semne de avertizare. Vorbind despre ele, gandindu-te la ele si retraindu-le in mintea ta, sunt doar cateva dintre modalitatie rapide prin care iti poti reduce frecventa vibrationala.  Ia situatia, evenimentul sau circumstanta pentru ceea ce este, spune un simplu “stop” si treci peste. Acorda importanta vibratiilor tale si alege sa acorzi atentie gandurilor, sentimentelor si actiunilor care rezoneaza cu frecventa naturala a sufletului tau.