Cum actioneaza lampile din sare roz de Himalaya?! Din punct de vedere stiintific, lampile de sare roz de Himalaya ar putea avea urmatoarele efecte

3509

Ai observat vreodata cat de odihnit te simti psihic si fizic dupa ce ai petrecut o dimineata pe malul marii? Ai simtit impulsul de energie ce a aparut dupa ce ai mers sa privesti o cascada? Ceea ce face ca aceste locuri sa fie unele cu adevarat extraordinare este abundenta de ioni negativi prezenti in aceste locuri naturale.

Exista o modalitate excelenta de a imita aceste conditii perfecte in propria casa si in incaperile in care iti petreci cea mai mare parte a timpului. Lampile din sare roz de Himalaya au capacitatea de a transforma chimic si fizic o incapere si detin proprietati unice de vindecare. In randurile urmatoare vom afla cum functioneaza aceste lampi si care sunt beneficiile acestora pentru sanatate noastra. Cu toate acestea, inainte sa putem afla toate acestea, este foarte important sa aflam pe scurt efectul pe care il au ioni negativi si pozitivi asupra noastra.

Pericolele ionilor pozitivi

Suntem inconjurati de ioni pozitivi si negativi – acestia sunt atomi sau molecule care au castigat sau au pierdut un electron si sunt incarcati electric.

Ionii pozitivi sunt creati de dispozitivele electronice si au fost porecliti “smog electronic” sau “poluare electronica a aerului”. Dupa cum stim cu totii, suntem din ce in ce mai inconjurati de tot felul de calculatoare, televizoare cu ecrane mari, telefoane, cuptoare cu microunde si alte asemenea aparate pe care le consideram acum ca fiind necesare pentru supravietuirea si pentru divertismentul nostru. In mai multe articole anterioare am mentionat pericolele reprezentate de radiatiile celulare si Wi-fi si modul in care acestea ne afecteaza sanatatea.

Sunt pretutindeni! Valurile de energie periculoasa care ne inconjoara!

Cele ZECE efecte socante pe care le are Wireless-ul (Wi-Fi) asupra sanatatii tale

(Experiment) Plantele nu cresc in apropierea routerelor Wifi

Studiile recente au constatat faptul ca la nivel cerebral suntem bombardati cu frecvente de 20 de ori mai mari decat frecventa optima, ceea ce poate cauza tot felul de probleme, inclusiv insomnie, nervozitate si alergii.

Organizatia Mondiala a Sanatatii considera smogul electronic ca fiind “una dintre cea mai rapida si in crestere influenta asupra mediului” si afirma ca preocuparile cu privire la efectele acestui tip de poluare ar trebui sa fie luate in serios.

Pe scurt, ionii pozitivi sunt foarte daunatori pentru noi si ar trebui sa fie neutralizati.

Potentialul ionilor negativi

Natura produce ioni negativi pentru a combate poluarea aerului. Acestia atrag particulele nocive, care sunt incarcate pozitiv, le echilibreaza si le neutralizeaza, astfel incat acestea sa-si piarda caracteristicile lor nocive.

Cu scopul de a respira aer proaspat si curat si cu scopul de a ne proteja sanatatea, dorim sa fim inconjurati de ioni negativi. Ionii incarcati negativ stimuleaza fluxul de oxigen la nivel cerebral si in acest fel creste vigilenta mentala si energia.

 

Ce este o lampa de sare roz de Himalaya?

Am scris in cadrul unui articol anterior despre sarea roz de Himalaya si despre uimitoarele beneficii oferite organismului.

Sarea de Himalaya si uimitoarele sale proprietati de vindecare

Lampile de sare sunt blocuri de sare pura de Himalaya, ce provin din aceasi regiune a lumii. De asemenea, cunoscute si sub denumirea de “vitaminele aerului”, acestea sunt realizate din sarea ce provine din vechile oceane. Aceste lampi sunt ionizatorii perfecti ai aerului.

Lampile de sare Himalaya pot fi realizate din bucati solide de sare sau din cosuri decorative umplute cu cristale mai mari de sare. Lampa are un mic bec in interiorul sau si are forma unui frumos obiect decorativ care detine o valoare exceptionala pentru sanatatea psihica si fizica.

0

Cum functioneaza lampile de sare roz de Himalaya

Pe scurt, lampile de sare roz de Himalaya emit ioni negativi. Becul din interiorul lampii incalzeste cristalele de sare si sprijina efectul ionizant. Sarea in sine este higroscopica, ceea ce inseamna ca atrage apa din mediul inconjurator. Puteti observa de multe ori  ca lampa este umeda, in special in mediile in care nivelul de umiditate este ridicat. Datorita caldurii blande a lampii, apa se evapora rapid si in timpul procesului de evaporare sunt creati beneficii ioni negativi. Acestia merg si se leaga de ionii pozitivi (bacteriile, mucegaiul si alergenii transporta o sarcina pozitiva) si neutralizeaza smogul electronic din casa ta.

Mai mult decat atat, aceste lampi sunt o foarte buna sursa pura de lumina si stralucirea sa multicolora are un efect calmant si relaxant.

Din punct de vedere stiintific, lampile de sare roz de Himalaya au urmatoarele efecte:

• Ionizeaza camera;

• Echilibreaza frecventele artificiale si lungimile de unda electromagnetice care provin de la aparatura electronica;

• Produce undele luminoase ale spectrului curcubeului care iti protejeaza organismul;

Uimitoarele beneficii oferite de lampile de sare roz de Himalaya

Persoanele care folosesc aceste lampi raporteaza o imbunatatire a starii lor de sanatate, atat la nivel fizic cat si psihic, imediat dupa aprinderea lor. Acestea sunt de mare ajutor in urmatoarele probleme:

• Probleme respiratorii (inclusiv raceli);

• Alergii;

• Afectiuni ale pielii;

• Tulburari mintale si legate de stres (inclusiv insomnie);

• Dureri de cap si migrene;

• Reumatism;

• Tulburari hematologice;

Datorita culorii lor calmante (diferitele nuante de portocaliu si roz), acestea au fost folosite, de asmenea, in cromoterapie pentru a ajuta la tratarea tulburarilor nevrotice si a insomniei.

Aceste lampi sunt recomandate celor care doresc:

• O imbunatatire a calitatii aerului in mediul de viata;

• Obtinerea unui sentiment de relaxare si meditatie;

• Imbuntatirea diverselor probleme de sanatate si mentinerea starii generale de sanatate;

Lampile de sare roz de Himalaya in casa ta – Unde si cand?

Nu te astepta la imbuntatiri masive in cazul in care vei pune o singura lampa de sare intr-un colt al camerei si daca nu o vei aprinde vreodata. Aceste lampi au o raza de actiune limitata. Vei obtine cele mai bune rezultate in cazul in care le vei pune undeva unde tu si familia ta va petreceti cea mai mare parte a timpului, sau intr-o incapere in care exista o multime de aparate electronice. Cu toate acestea, este recomandat sa ai cel putin o lampa in fiecare camera in care iti petreci timpul in mod frecvent, cum ar fi dormitorul si camera de zi.

Exista o multime de versiuni false si ieftine pe piata, lampi care nu folosesc sare roz de Himalaya. De aceea, la cumparare ar trebui verificata originea lampii. Lapile autentice sunt facute din sare roz de Himalaya pura, de tip alimentar. O lampa realizata din orice alt tip de sare nu iti va oferi aceleasi beneficii.