Cum poti devia un atac psihic? Care sunt cele mai bune mijloace de protectie energetica?

3728
.

#4. Concentreaza-te asupra aspectelor pozitive ale vietii tale

Atacul psihic functioneaza angajand latura intunecata a propriei persoane. Incearca sa petreci din ce in ce mai mult timp in “camerele” insorite ale vietii tale.

#5. Stai cat mai departe de vampirii energetici

In momentele in care esti vulnerabil, stai cat mai departe de situatiile si de persoanele care au un efect negativ asupra vietii si asupra valorii tale. De multe ori, din pacate, intre noi si aceste persoane exista o legatura prea puternica. Limiteaza-ti timpul petrecut in compania unei persoane care nu este 100% in echipa ta.

#6. Evita ruminatia si proiectiile mentale

Acorda atentie acestui moment. Puterea ta nu este nici in trecut si nici in viitor. Puterea ta se afla aici si acum, in acest moment!

#7. Roaga-te la masa de fiecare data

Dr. Masaru Emoto si altii au demonstrat efectul pe care il au sentimentele si gandurile noastre asupra apei. Din cate se pare, acelasi efect il are rugaciunea si asupra alimentelor. Inainte de a manca, trimite-ti multumirea catre Dumnezeu pentru toate alimentele si roaga-L sa binecuvanteze toate cele ce se afla pe masa. Aceasta este una din puterile ascunse ale rugaciunii. De asemenea, in fiecare dimineata, pe nemancate, poti lua un pic din cunoscutele medicamente duhovnicesti, aghiasma si anafora pentru a te intari sufleteste.

#8. Fumigatii cu tamaie sau cu smirna

Smirna si tamaia sunt doua remedii extrem de eficiente din punct de vedere terapeutic. Daca ma intrebi pe mine, eu prefer smirna deoarece are o mireasma mult mai subtila in comparatie cu tamaia. Mai mult decat atat, calitatile sale terapeutice le depasesc cu mult pe cele ale tamaiei. Fumigatiile cu smirna sau cu tamaie te pot ajuta in cazurile de depresie si de anxietate, de neliniste sufleteasca, iti pot calma sistemul nervos si te pot ajuta sa atingi destul de rapid o stare meditativa.  Inainte sa mergi la culcare, poti aprinde un carbune si poti pune pe el cateva bobite de tamaie sau de smirna. Dimineata cu siguranta vei observa o diferenta considerabila in starea ta emotionala.

VEZI IN PAGINA URMATOARE>>>>>>

.