Cum poti devia un atac psihic? Care sunt cele mai bune mijloace de protectie energetica?

3526
.

#1. Apeleaza la ajutorul Sfintilor, ingerilor si la ajutorul Lui Dumnezeu

Exista o mare putere in numere. Roaga-te si cere-le Sfintilor sa te includa in rugaciunile lor catre Dumnezeu si sa-ti fie aproape in momentele dificile ale vietii.

#2. Redirectioneaza-ti gandurile

Unul dintre primele simptome ale unui atac psihic poate fi observat foarte usor – gandurile tale sunt axate pe aspectele vulnerabile ale personalitatii tale si pe aspectele negative. Atunci cand ai ganduri negative sau cand te obsedeaza o persoana sau o situatie anume, redirectioneaza in mod constient gandurile catre ceva constructiv. La inceput poate fi necesar sa faci asta de cateva sute de ori pe zi. Mai mult decat atat, alcatuieste o lista cu toate obiectivele pozitive din viata ta si alege unul din aceasta lista ori de cate ori esti cuprins de un gand dureros sau de auto-dezgust.

#3. Baie cu sare si lumanari parfumate

Ori de cate ori esti cuprins de o dispozitie proasta, poate fi o idee excelenta sa faci o baie cu sare si cu patru lumanari parfumate, de culoare alba, reprezentand stabilitatea, in timp ce iti imaginezi cum energia iti umple intregul corp cu fiecare respiratie.

VEZI IN PAGINA URMATOARE>>>>>>

.