Cum poti devia un atac psihic? Care sunt cele mai bune mijloace de protectie energetica?

4624

Fiecare dintre noi am fost cel putin o singura data victime ale unui atac psihic. Crezi ca esti victima unui atac psihic? Intampini probleme in manifestarea obiectivelor personale? Te simti epuizat fizic si emotional? Te simti dintr-o data mai putin atractiv decat erai inainte? Te afli in imposibilitatea de a trece peste o relatie dificila sau peste o dezamagire? Ti-ai pierdut increderea in tine? In talentele tale? Te afli in imposibilitatea de a te detasa de o persoana sau de o situatie?

In cazul in care din senin si fara o cauza anume te simti cuprins de depresie, de anxietate, de sentimente de furie sau daca nu te simti tocmai bine din punct de vedere emotional, s-ar putea sa fi atacat psihic.

Daca gresesti des in ultima perioada sau daca anumite relatii sau situatii in viata ta merg prost fara motiv, ai putea fi atacat psihic si cu scopul de a recapata controlul asupra vietii tale este vital sa iei anumite masuri.

Pentru a intelege ce este un atac psihic, este foarte important sa intelegem mai intai felul in care oamenii comunica non-local sau la distanta. Cei mai multi dintre oameni pur si simplu au “simtit” atunci cand un iubit sau un frate a avut nevoie de ei, fara a fi utilizate mijloacele obisnuite de comunicare. Sau, cu siguranta ti s-a intamplat sa te sune o persoana apropiata chiar atunci cand te-ai gandit la ea. Aceasta este o forma de comunicare non-locala.

In cazul atacului psihic, atacatorul probabil nici macar nu este constient ca face acest lucru. Din cauza naturii telepatiei, o persoana care isi indreapta in mod constant emotiile negative catre tine, te ataca in mod inconstient. Mintea ta nu poate diferentia intre sentimentele care iti sunt “trimise” si sentimentele tale sanatoase despre tine si despre lumea din jurul tau. In plus, o persoana cuprinsa de o emotie toxica iti  poate trasmite aceeasi emotie cu o foarte mare usurinta. Suntem bureti, in special atunci cand vine vorba de persoanele cu care avem sau cu care am avut o stransa legatura emotionala.

Universitati mari, precum Duke si Stanford, care au desfasurat mai mult de cincizeci de ani de cercetare in domeniul parapsihologiei, precum si cercetari guvernamentale in domenii cum ar fi vizualizarea la distanta, au demonstrat ca acest tip de comunicare (non-locala) este o realitate a vietii, nu doar in cazul oamenilor, ci si in cazul celor mai mici organisme.

Noi, ca fiinte umane, prosperam permitandu-le punctelor noastre forte sa ne sprijine slabiciunile noastre. Atacurile psihice functioneaza prin scoaterea in evidenta a slabiciunilor noastre, asa ca, in esenta, te ataci emotional, spiritual prin comportamentul tau. Auto-apararea psihica te poate proteja si te poate intari prin inversarea acestui proces. Cheia pentru o auto-aparare psihica eficienta este reprezentata de eliminarea completa a gandurilor, emotiilor si a energiilor toxice prin redirectionarea atentiei catre aspectele pozitive ale vietii tale si prin pastrarea unei rutine sanatoase. Atacurile psihice functioneaza prin descoperirea fisurilor din viata ta, in sentimentul de sine si in rutina ta de zi cu zi.

In cazul in care te simti atacat psihic, acestea sunt cateva dintre cele mai importante sfaturi pe care ar trebui sa le cunosti:

VEZI IN PAGINA URMATOARE>>>>>>