Jim si Frank – Probabil acesti doi vegani te vor inspira sa-ti schimbi dieta

1273

Vreme de 30 de ani, Jim Morris a participat la competitii profesioniste de culturism si a facut alegerea de a urma un stil de viata vegan in ultimii 12 ani. La varsta de 50 de ani urma un stil de viata vegetarian, iar la varsta de 65 de ani a facut alegerea de a urma un stil de viata vegan. Intelegerea noastra a sanatatii umane continua sa evolueze si sufera modificari cu timpul, la fel ca orice altceva. In timp ce stiinta face lumina  cu privire la beneficiile asociate cu un consum mai redus de carne si cu un consum mult mai ridicat de fructe si de legume, din ce in ce mai multi oameni din intreaga lume fac alegerea sa urmeze o dieta vegana sau vegetariana. Exista un motiv pentru care un regim alimentar bazat in mare parte pe plante poate contribui la prevenirea a peste 60% dintre decesele cauzate de bolile cronice.

Jim nu este singurul exemplu pozitiv. Frank Medrano, este un alt culturist care urmeaza un stil de viata vegan si care afiseaza o putere enorma. Aceste doua videoclipuri de mai jos cu siguranta vor fi suficiente pentru a distruge mitul care ii urmareste la tot pasul pe vegani si pe vegetarieni.

In cazul in care esti curios sa afli cat mai multe despre dieta vegana sau vegetariana, speram ca acest articol te va incuraja sa patruzi cat mai profund in tainele acestui stil de viata. Studiile arata ca vegani si vegetarienii traiesc, in medie, cu 6 pana la 10 ani mai mult in comparatie cu cei care consuma carne si sunt mult mai putin supusi riscului aparitiei bolilor cronice.