Pana la urma toti vrem sa ne bucuram de viata. Cele 15 caractestici ale unei vibratii inalte!

1864

Incerci sa-ti ridici vibratia? Cei mai multi dintre noi incercam sa facem asta, fie ca ne dam seama ca face asta fie ca nu. La sfarsitul zilei, fiecare dintre noi dorim doar sa ne bucuram de viata si ne dorim ca lucrurile sa mearga bine, iar o vibratie mai mare poate contribui din plin la calitatea noastra de viata.

Fa-ti timp cateva momente si arunca o privire asupra acestor 15 caracteristici ale unei vibratii inalte. Vei descoperi faptul ca unele dintre acestea ti se potrivesc, in timp ce altele nu, iar acest lucru este in regula. Vibratiile noastre fluctueaza cu timpul. Asa ca, nivelul vibrational de acum nu inseamna ca va fi acelasi cu cel pe care-l vei avea peste un an de zile, sau cu cel pe care-l vei avea peste cateva momente, de exemplu.

Dupa trecerea in revista a acestor caracteristici, incearca exercitiul de la sfarsitul articolului pentru a-ti ridica vibratia, indiferent de nivelul sau actual.

Iata care sunt cele 15 caractestici ale unei vibratii inalte:

#1. Esti fericit, entuziasmat sau pur si simplu multumit;

#2. Lucrurile se rezolva rapid si uneori de la sine in viata ta;

#3. Esti sanatos din punct de vedere fizic, mental si spiritual;

#4. Fizic te simti bine si ai un corp puternic;

#5. Nu te plangi;

#6. Te simti odihnit si adormi cu usurinta;

#7. Visele pe care ti le amintesti sunt vise frumoase;

#8. Manifesti lucrurile si situatiile pe care ti le doresti rapid si cu usurinta;

#9. Ti se pare ca timpul trece cu usurinta;

#10. Iti face placere sa te trezesti dimineata;

#11. Primesti indrumarea divinitatii si o intelegi;

#12. Primesti iubire din partea celorlalti si le oferi iubire la randul tau;

#13. Aspectul financiar este in ordine;

#14. Te bucuri de munca pe care o faci;

#15. Relatiile tale sunt eliberate de drama;

Desi exista posibilitatea sa te fii regasit in toate aceste 15 caractestici, iti recomandam sa incerci exercitiul urmator.

Exercitiu – Dupa evaluarea nivelului vibrational actual, stai jos si alcatuieste o lista cu gandurile tale predominante, cu actiunile pe care le-ai desfasurat astazi si nu in ultimul rand cu principalele credinte care ti-au ghidat aceste ganduri si actiuni astazi. Care sunt principalele ganduri care ti-au trecut prin minte astazi? Scrie ceea ce-ti vine in minte. Nu te gandi prea mult la ceea ce urmeaza sa scrii.

Apoi, revizuieste cele scrise. Taie orice credinta, actiune sau gand negativ pe care l-a scris si alaturi scrie un gand, o actiune sau o credinta pozitiva.

De exemplu, in cazul in care unul dintre gandurile tale negative de astazi a fost “Nu-mi suport locul de munca”, scrie-l in aceasta lista, taie-l si alaturi scrie ceva pozitiv. De exemplu, “Imi place cu adevarat Andreea, colega mea de serviciu”. Este foarte important ca declaratiile pozitive sa fie sincere. Acest exercitiu te va ajuta sa te concentrezi mult mai mult aspectelor pozitive din viata ta.

Cu timpul, acest exercitiu te va ajuta sa identifici gandurile, credintele si actunile negative care te trag in jos. De asemenea, te va ajuta sa faci din introspectie si din ridicarea vibratiilor un obicei zilnic.