• Divertisment
Divertisment Un test de personalitate uimitor folosit de armata finlandeza!

Un test de personalitate uimitor folosit de armata finlandeza!

-

- Advertisment -

Acesta este un test psihologic obligatoriu pentru toti recrutii din armata finlandeza, indiferent daca sunt femei sau barbati. Scopul principal al acestui test este acela de a descoperi potentialele tulburari psihologice, astfel incat medicii si oferiterii sa le acorde cazurilor speciale o atentie deosebita. Testul este unul foarte simplu si vi-l prezentam in varianta sa originala. Recrutul priveste cercurile si numeste toate numerele pe care le poate observa. In cazul in care acesta poate vedea numerele in toate cele sase cazuri, atunci el este considerat a fi sanatos. In cazul in care viitorul soldat nu poate vedea numerele din mai multe cercuri in cadrul aceluiasi test, atunci acesta este consultat de un oftalmolog. In cazul in care el nu poate vedea doar un singur numar, el poate avea urmatoarele probleme in functie de cercul care nu-l poate vedea:

4

Cercul #1 indica gradul de agresivitate si inclinatia spre conflicte – acestui grup de soldati le este recomandat sa faca cat mai multe dusuri alternative (cald-rece) si cat mai multe exercitii fizice.

Cercul #2 indica o capacitate intelectuala scazuta – acestui grup ii este recomandat sa acorde o atentie mult mai mare la detalii in viata de zi cu zi si sa depuna eforturi mult mai mari de concentrare. Masuri suplimentare nu sunt necesare in cazul soldatilor aflati in serviciul fortelor armate in acest caz.

Cercul #3 indica un grad ridicat de lacomie – acestui grup ii este recomandata abtinerea de la mancare sub forma meselor cantitativ reduse, dar mult mai bogate in substante nutritive si efort fizic. In acelasi timp, in acest caz se recomanda evitarea activitatilor sedentare si munca in bucatarie.

Cercul #4 indica un grad ridicat de sadism   soldatilor care poseda forme usoare de tendinte sadice le este recomandat un psiholog care sa-i ajute sa depaseasca aceste tendinte si cei care sufera de forme severe sunt supusi unor teste suplimentare. Acestia din urma pot ajunge in cadrul Camerelor de Control Disciplinar ale Armatei.

Cercul #5 indica existenta homosexualitatii in stare latenta – in cele mai multe dintre cazuri, acest numar nu poate fi observat de catre cei care simt o atractie neconstientizata fata de persoanele de acelasi sex. Nu sunt luate masuri suplimentare.

Cercul #6 indica o posibila schizofrenie – soldatilor le este recomdandata o examinare completa de catre un psihiatru.

5

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Advertisement -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre