Un test psihologic uimitor: USILE

352
.

Daca a doua usa este:

Alba – probabil viata personala este pe planul doi, dar, cu toate acestea, stima dumneavoastra de sine nu are de suferit si va iubiti in continuare

Roz – treci printr-o stare de echilibru emotional, fie datorata unei relatii, fie pentru ca esti o persoana echilibrata

Albastra – petreci destul de mult timp la locul de munca neglijandu-ti astfel alte aspecte importante ale vietii tale. Uneori aceasta alegere indica o persoana care si-a dedicat viata muncii sale pentru a umple golurile pe care le simte in viata sa.

Neagra – aveti tendinte de a va evita propriile defecte, propriile dezechilibre emotionale. Poate ca acestea nu sunt la fel de pronuntate ca in cazul in care aceasa s-ar fi dovedit prima alegere, dar aceste tendinte sunt suficient de puternice pentru a fi luate in seama. Majoritatea adolescentilor aleg aceasta usa in cazul celei de-a doua varianta, avand in vedere ca adolescenta este asociata cu tendintele de evitare.

Daca a treia usa este:

Alba –  se pare ca ai renuntat la propria ta viata. De obicei, oamenii care aleg aceasta usa in cazul celei de-a treia varianta au o stima de sine scazuta si sunt inclinati spre o gandire pesimista.

Roz – treceti fie printr-o perioada dificila in ceea ce priveste aspectul relatiilor fie va refuzati dreptul de a iubi si de a fi iubit

Albastra – te afli intr-o pozitie comfortabila in ceea ce priveste situatia carierei tale sau cea a locului de munca

Neagra – suferiti intr-unul din aspectele principale ale vietii. Aspectul respectiv vi-l va indica alegerea ultimei usi.

Daca a patra usa este:

.