Cei mai inteligenti oamenii ai lumii si-au gasit destinul in vis! Iata care este semnificatia viselor tale!

1259

Visele au un impact asupra majoritatii dintre noi intr-un fel sau altul. Am avut cosmaruri care m-au impiedicat sa dorm. Am experimentat vise lucide si proiectii astrale. Si am avut vise care s-au implinit. Dar ce inseamna aceste vise?

Visele cultiva oameni de succes

Indiferent daca iti dai seama sau nu, visele ajuta la formarea societatii noastre in diferite moduri. Tatal fizicii cuantice, Niels Bohr, sustine ca a vazut in mod clar compozitia atomului intr-un vis, care a dus la intelegerea noastra actuala a structurii atomice.

Albert Einstein a venit cu teoria relativitatii bazata pe un vis care i-a oferit o viziune despre cum functioeaza universul.

Nikola Tesla, una dintre cele mai mari minti ale lumii si inventatorul sistemelor de curent alternativ (AC), a functionat adesea intr-o stare de “vis lucid” pentru a intreprinde cercetari stiintifice complexe.

Atat Einstein, cat si Tesla erau practicanti ai tehnicilor de proiectare astrala.

Larry Page (Fondatorul Google), Madame C. J. Walker (primul milionar american) si Elias Howe (inventatorul masinii de cusut) au avut toate viziunile legate de ideile lor de afaceri in visele lor.

Muzicieni precum Beethoven, Handel, The Beatles si The Rolling Stones au testat ca unele dintre compozitiile lor s-au bazat pe muzica pe care au auzit-o in vise.

Autorii de succes Stephen King, Mary Shelley, Robert Lewis Stevenson si Stephanie Meyers au visat cateva dintre cartile pe care le-au scris.

Aceste aparitii nu sunt neobisnuite, iar lista este fara sfarsit in ceea ce priveste astfel de anecdote.

Psihologii sustin ca visele sunt cu mult mai mult decat simple imagini mintale.

Mutli parapsihologi cred ca pre-recunoasterea visurilor este un fenomen real, in timp ce altii au inventat teorii diverse in inercarea lor de a dezvalui secretul final al creierului: ce inseamna visele?

Psihologul Carl Jung a simtit ca visele erau legate de subconstient si ca in timpul somnului mintea inconstienta cauta solutii la problemele de zi cu zi.

In timp ce Sigmund Freud, fondatorul psihanalizei, analizat visele in cadrul lucrarii sale “Interpretarea Viselor”. Concluzia a fost ca visele noastre sunt conduse de mintea noastra inconstienta si de dorintele, gandurile si dorintele reprimate.

Semnificatia imboldata in visele temelor comune

Apa

Visele de apa sunt legate de starea ta emotionala si subconstienta.

Inotul inseamna ca mergi cu fluxul de lucruri.

Agitandu-te in apa indica lupte launtrice.

A fi sub apa simbolizeaza  senzatia de coplesire, iar inecarea inseamna sentimentul este depasit de emotii sau dificultati.

Caderea

Sa te visezi cazand in vis este un semn al fricii de a esua si de a-ti asuma riscuri.

Este asociata cu un sentiment de pierdere a controlului asupra a ceea ce se intampla.

Zbor

Zborul reprezinta spiritele inalte sau fericirea care adesea reflecta ceva din viata ta. De asemenea, ar putea fi legat de lucrul pentru a-ti atinge obiectivele specifice si de a-ti pastra speranta.

Nuditate

Aceasta interpretare depinde intr-o foarte mare masura de modul in care te simti a fi gol in vis. Daca te simti negativ, aceasta denota vulnerabilitate sau nesiguranta.

Pe de alta parte, daca te simti pozitiv, ar putea insemna libertate si confort in relatie cu tine insuti.

Acestea sunt cele CINCI  lucruri pe care le poti face pentru a visa orice vrei >>>>>>