Vindeca-te cu Jin Shin Jyutsu – Cele SAPTE pozitii esentiale din Jin Shin Jyutsu

2160

Stiai ca te poti vindeca cu un remediu simplu si gratuit, care opreste durerea, reduce anxietatea si previne boala, in propria ta casa?

Jin Shin Jyutsu este o arta straveche de vindecare japoneza. Aceasta simpla tehnica elibereaza tensiunea din corp, atenueaza durerea si restabilieste starea de sanatate. Stiinta moderna confirma faptul ca tensiunea corporala stocata poate bloca canalele energetice care hranesc viata celulara si vitalitatea, ceea ce poate duce la durere si boala.

Oricine poate aplica Jin Shin Jyutsu la el sau la ea acasa pentru a reduce durerea si pentru a ameliora sanatatea. Este nevoie de cateva simple cunostinte pentru a armoniza energia vietii la nivelul corpului, totul utilizand propriile varfuri ale degetelor.

Calatorind de la Est la Vest

Jin Shin Jyutsu are o vechime de aproximativ 5000 de ani. Inregistrarile scrise in Arhivele Palatului Imperial din Japonia arata ca Jin Shin Jyursu a fost utilizat pe scara larga cu mult inainte de nasterea lui Gautama (Buddha, India), Moise (Sfantul prooroc Moise din Biblie) si Kojiki (Cartea lucrurilor vechi, Japonia, 712 e.n.).

La inceputul secolului XX, Jin Shin  Jyutu a fost redescoperit de Maestrul Jiro Murai. Apoi, in perioada anilor 1950, Maria Burmeister, un ucenic al maestrului Jiro Murai, a adus aceasta arta de vindecare din Japonia in lumea occidentala.

In zilele noastre, Jin Shin Jyutsu nu este aproape la fel de bine cunoscuta in lumea occidentala precum sunt alte modalitati energetice de vindecare, cum ar fi acupunctura si presopunctura. Cu toate acestea, aceasta functioneaza in conformitate cu principii similare, concentrandu-se pe un set de 26 de puncte energetice aflate de-a lungul meridianelor energetice ale corpului uman, puncte unde energia tinde sa se blocheze.

Renunta la medicamente si foloseste-ti mainile

Cerintele si stresul vietii moderne ne fac pe multi dintre noi sa intindem mana destul de rapid catre dulapiorul cu medicamente pentru a trata durerile vietii de zi cu zi. Cu toate acestea, adesea, aceste afectiuni usoare pot fi vindecate mult mai usor si mult mai eficient fara pastile.

Si chiar si in cazurile in care aceste pastile sunt cu adevarat necesare, Jin Shin Jyutsu poate oferi o completare valoroasa terapiilor traditionale.