Zodiacul Egiptean – Afla ce semn te reprezinta si ce spune acesta despre personalitatea ta

1338

4. Osiris: 27 Martie – 25 Aprilie

Osiris este sotul si fratele lui Iisis. El este cunoscut ca fiind zeul vietii de apoi.

Exista in interiorul tau o profunda nevoie de a face ceea ce trebuie intotdeauna. Uneori, cu toate acestea, acest lucru te poate face sa amani lucrurile foarte mult. Nu-ti face griji, inima ta este intoteauna in locul potrivit.

5. Amun sau Amon-Ra: 26 Aprilie – 25 Mai

Amun sau Amon Ra este considerat a fi zeul creator, precum si Zeul Soarelui.

Exista in tine capacitatea de a fi un mare lider. Esti inteligent si capabil sa privesti partea luminoasa a vietii. Cu toate acestea, fereste-te si stapaneste-ti tentinta de a fi incapatanat.

6. Hathor: 26 Mai – 24 Iunie

Hathor a fost o foarte populara zeita a Egiptului antic. Ea a avut mai multe roluri, printre care cel de zeita a fertilitatii, a iubirii, a muzicii, a frumusetii si a dansului.

Esti un romantic incurabil. Ai o inima foarte deschisa si nu ai probleme in a-ti exprima sentimentele fata de ceilalti. Extrovertit si fermecator, intotdeauna cei din jurul tau se simt bine in compania ta.

7. Phoenix: 25 Iunie – 24 Iulie

Phoenix-ul s-a aflat intotdeauna intr-o stransa legatura cu Ra, Zeul Soarelui. Aceasta pasare mitica poseda proprietatea de autoincendiere si regenerare din propria cenusa.

Esti acel tip de persoana care se poate descurca indiferent de situatie si de ce are la indemana. Te ridici pentru a depasi orice provocare pe care ti-o scoate viata inainte, dar nu te izolezi. Le permiti celor din jurul tau sa te ajute.

8. Anubis: 25 Iulie – 28 August

Anubis este zeul lumii de dincolo, adesea reprezentat de un om cu cap de caine. El este cunoscut ca fiind judecatorul sufletelor, comparand greutatea inimii cuiva cu o pana pentru a vedea daca respectivul este vrednic de nemurire.

Esti o fire grijulie si filosofica. Nu iti este teama sa explorezi partea intunecata a vietii, ci cauti sa o intelegi pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau. Esti o persoana determinata si plina de compasiune.