Zodiacul Egiptean – Afla ce semn te reprezinta si ce spune acesta despre personalitatea ta

1166
.

9. Thoth: 29 August – 27 Septembrie

Thoth este zeul intelepciunii si al cunoasterii, capul sau fiind adesea reprezentat de cel al unei pasari ibis. El este cel care a inventat scrisul. Tot el este cel care le-a servit zeilor ca scrib si consilier.

Esti o persoana cu o capacitate uimitoare de rezolvare a problemelor. Ai un intelect plin de pasiune si de fler creativ,  esti capabil sa gasesti solutii si sa-i ajuti pe ceilalti sa faca acelasi lucru.

10. Horus: 28 Septembrie – 27 Octombrie

Horus, adesea descris ca un om cu cap de soim, este zeul razbunarii, al razboiului, al protectiei si al cerului.

Esti un om foarte harnic. Unii te-ar putea acuza ca fiind o persoana dependenta de munca. Nu numai ca esti o persoana motivata, dar nu te temi sa-ti asumi riscuri. In ciuda dedicatiei fata de munca, familia ocupa principala pozitie in viata ta.

11. Wadjet: 28 Octombrie – 26 Noiembrie

Wadjet este o femeie cu un cap de cobra. Ea este zeita faraonilor, copiilor si femeilor in travaliu.

Esti calm si foarte calculat. Ai tendinta de a fi un perfectionist si iti doresti ca lucrurile sa-ti iasa bine de prima data. Esti un traditionalist si ai valori familiale foarte puternice.

12. Sekhmet: 26 Noiembrie – 26 Decembrie

Sekhmet este cunoscut sub numele de zeul razboiului si al vindecarii si este reprezentat de o femeie cu cap de leoaica.

Ai standarde foarte inalte pentru tine si pentru ceilalti, motiv pentru care momentele de nerabdare sunt nelipsite din viata ta. Cu toate acestea, ai in continuare o mare incredere in cei din jurul tau.

.