Zodiacul Egiptean – Afla ce semn te reprezinta si ce spune acesta despre personalitatea ta

1390

Una dintre mostenirile lasate peste milenii de civilizatiile antice este zodiacul egiptean. Semnele zodiacale antice egiptene se bazeaza in principal pe zei si zeite. In cele ce urmeaza o sa poti afla care dintre acestea te reprezinta si cateva dintre trasaturile de personalitate ale semnului respectiv.

1. Sphinx: 27 Decembrie – 25 Ianuarie

Sphinxul este o creatura mitica care are corp de leu si cap de om. Aceasta creatura este inconjurata de o aura de mister si in zilele noastre.

Probabil nu creezi impresia unei persoane misterioase, dar cu siguranta iti face placere sa inveti si sa descoperi lucrurile din jurul tau pe cont propriu. Esti un invingator. Nimic nu-ti scapa!

2. Shu: 26 Ianuarie – 24 Februarie

Shu este unul dintre primii zei cunoscuti. El este zeul aerului si al luminii.

Esti o persoana careia nu-i lispeste creativitatea. Tot ceea ce atingi se transforma in aur, dar te indoiesti mult prea mult de abilitatile tale. De mult prea multe ori sfarsesti prin a le permite acestor ocazii de aur sa treaca pe langa tine. Ai incredere in intuitia ta!

3. Isis: 25 Februarie – 26 Martie

Vechii egipteni o cunosteau ca Auset sau Aset, dar Isis este zeita naturii si a magiei. Ea a fost venerata ca fiind sotia si mama perfecta.

Scopul tau personal este acela de a grai adevarul, motiv pentru care de foarte multe ori ai de pierdut. Folosindu-te atat de intuitie, cat si de logica, incerci sa oferi un sens lucrurilor. In cazurile in care nu-ti reuseste, intotdeauna dispui de o plasa de singuranta, aceasta fiind simtul umorului.