Acest regim vindeca toate afectiunile! Afla si tu despre regimul Oshawa!

2587

Dieta macrobiotica a aparut pentru prima data la sfarsitul secolului trecut, atunci cand doctorul militar Sagen Ishizuka a stabilit o noua teorie in domeniul nutritiei si al medicinei traditionale asiatice. El a suferit de mai multe afectiuni si a studiat atat medicina orientala cat si pe cea occidentala. Numeroasele informatii pretioase acumulate de Dr. Ishikuza alcatuiesc doua carti foarte apreciate in orient, “Teoria Chimica a Longevitatii” si “Dieta pentru Sanatate”. Ishikuza a criticat dur adoptarea principiilor medicinei si nutritiei moderne, recomandand dieta traditionala japoneza – alimente nerafinate, lipsita aproape complet de alimentele de origine animala.

Suferind de mai multe boli “incurabile” de la o varsta frageda, George Oshawa a aflat despre dieta microbiotica de la doi dintre ucenicii Dr. Ishikuza si a reusit sa-si refaca in mod complet starea de sanatate.

3

Unul dintre cele mai importante principii ale acestui regim macrobiotic presupune consumul de alimente bogate in nutrienti si cu proprietati de echilibrare yin / yang.

Prin acest regim sangele se reinnoieste printr-o alimentatie pura, corespunzatoare. Mii de bolnavi s-au vindecat cu aceasta cura, nu numai de cancer, ci si de diabet, epilepsie, astm, reumatism, afectiuni cardiovasculare, scleroza in placi, labilitate psihica, impotenta, s.a.

Regimul este urmatorul:

Timp de 10 zile se consuma numai cereale Yang (grau, orez, mei si hrisca) in orice combinatie si pregatite oricum dorim (fierte, coapte, macinate sau turtite). In afara de apa si sare nu se va mai accepta nimic altceva. Se mananca pe saturate in doua sau mai multe mese pe zi si in nici un caz nu se va rabda de foame pe timpul curei.

In cazul unor afectiuni cronice, este indicat sa se urmeze mai multe cure succesive de cate 10 zile, cu pauza de 3-4 zile intre ele, pana la vindecare. In pauza si inca 3-4 luni dupa insanatosire se va tine o dieta lacto-vegetariana pura.

Se consuma 2 litri de apa plata zilnic.

Acest regim creste vitalitatea, capacitatea de munca, se imbunatatesc memoria si capacitatea de concentrare, somnul devine mult mai odihnitor si se amplifica magnetismul curativ. Are loc o reintinerire, revitalizare si regenerare.

Acesta este un regim indicat in toate afectiunile.

Numeroase studii medicale realizate la universitati de renume din Statele Unite ale Americii au evidentiat faptul ca regimul Oshawa scade cantitatea de radicali liberi din sange, ceea ce face ca acest tratament sa fie eficient in tratarea cancerului si in eliminarea tumorilor. Regimul are ca efect imediat o limpezire si o claritate considerabila a mintii, o imbunatatire a digestiei si o reglare a secretiilor hormonale. Tenul devine curat si luminos, ochii capata o stralucire aparte, iar nivelul de energie si pofta de viata sunt cu mult amplificate.