Este obligatoriu sa-ti amintesti aceste ZECE lucruri in fiecare dimineata

1153
.

3. Nu poti controla totul

let go

Nu poti prezice cum vor decurge situatiile vietii tale si nici nu o sa reusesti vreodata. Tot ce putem face este sa ne predam in fata a ceea ce este in fata noastra si sa incercam sa controlam doar ce este in sfera controlului personal. De exemplu, majoritatea oamenilor vad o ploaie torentiala ca pe o problema sau ceva ce nu ar trebui sa se intample. Se enerveaza pe lucruri pe care nu le pot controla.
2. Este in regula sa te retragi din cand in cand

criticul interior.05

Uneori avem nevoie sa facem un pas inapoi si sa evaluam o situatie, o relatie sau viata in general. Cand am trecut prin perioada de reconstructie mentala, o multime de timp l-am petrecut incercand sa redevin cel mai bun prieten al meu. Timpul de calitate petrecut alaturi de tine este foarte important, iar momentele acestea trebuie apreciate doar pentru simplul fapt ca sunt momente din viata noastra.
1. Nu pierde din vedere ceea ce conteaza cu adevarat

anxietate

Atunci cand avem o zi proasta, avem impresia ca toata viata a constat dintr-o succesiune de zile proaste. Acelasi lucru se petrece si atunci cand avem parte de o zi perfecta, avem impresia ca viata noastra a fost perfecta, iar momentele neplacute nici nu ni le putem aminti. Intreaba-te ce conteaza cu adevarat pentru tine.

 

 

 

 

Sursa: lifehack.org

.