Afla care este culoarea sufletului tau si ce spune aceasta despre tine!

3104

Culoarea sufletului tau este o paleta de lumina cu care sufletul tau se afla intr-o legatura si prin care se exprima, dezvolta si intelege. Culoarea specifica sufletului tau se poate schimba in decursul calatoriei tale, comunicandu-ti dorintele si nevoile sufletului tau intr-o anumita etapa a vietii tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi una dintre culorile care rezoneaza cel mai mult cu tine in aceasta perioada a vietii tale:

Galben

Verde

Portocaliu

Violet

Roz

Albastru

Rosu

Iata ce dezvaluie despre tine culoarea sufletului tau:

Galbenul spune despre tine ca esti o fiinta care se simte alimentata si incarcata energetic de lumina.  Esti o fiinta increzatoare, optimista si nu ai probleme cu exprimarea de sine. Nu ai nimic de ascuns si iti place sa impartasesti acest curaj interior si cu ceilalti. In cazul in care iti vei pastra aceasta incredere in sine indeajuns de mult, te vei transforma in aur in cele din urma si vei putea sa cunosti si bogatii materiale.

Verdele spune despre tine ca esti un suflet care este constient de forta vitala si de conexiunea pe care o simti intre tine si natura, vitalitate si dezvoltare. De cele mai multe ori esti o persoana impamantenita in elementele practice, fizice ale vietii. Aceasta este o culoare care alimenteaza si care centreaza. Regenerarea si vindecarea aduc succesul din ce in ce mai aproape de tine. Asistarea la transformarea unor suflete din viata ta poate reprezenta o profunda satisfactie pentru tine.

Portocaliul spune despre tine ca iti place sa te distrezi, iti plac petrecerile si te bucuri, de asemenea, de exprimare artistica. Esti o fiinta foarte fericita ca se afla in viata si constient sau inconstient, ii inspiri foarte usor pe ceilalti cu entuziasmul tau. Tu esti un alchimist care isi manifesta foarte usor dorintele. Cei din jurul tau ar beneficia in cazul in care te-ar asista in urmarirea preocuparilor tale creative.

Violetul spune despre tine ca esti o persoana plina de profunzime, cunostinte si intelepciune legata de conectarea spirituala. Te rogi, meditezi si observi foarte usor schimbarile subtile din viata ta si coincidentele aparent lipsite de sens pentru ceilalti. Esti propriul tau ghid si poti atinge un nivel de maiestrie daca ti-ai dori sa faci asta. Abundenta si bogatia sunt ale tale, trebuie doar sa le ceri.

Rozul spune despre tine ca esti o fiinta umana atrasa de fiintele umane blande, bune si pline de compasiune. Felul tau de a fi iubitor si natura ta blanda ii atrage pe cei din jurul tau.

Albastrul spune despre tine ca esti o fiinta umana care simte conexiunea profunda cu imensitatea creatiei. Dispui de abilitatea de concentrare profunda si poti atrage in viata ta tot ceea ce iti pui in minte. De asemenea, esti destul de incantat  sa urmaresti cunoasterea universului din jurul tau si stapanesti multe cunostinte doar pentru placerea pura de a le cunoaste.

Rosul spune despre tine ca esti aici! Vei ramane aici pana cand vei realiza ceea ce ti-ai propus sa realizezi. Tu vei face lucurile in felul tau in timp ce celelalte persoane se vor bucura de rodul realizarilor tale. In cazul in care acestia aleg sa ramana in jurul prezentei tale, s-ar putea sa-i inspiri sa-si aleaga propriul lor traseu plin de satisfactii.