Afla-ti „Calea Vietii” in functie de data de nastere!

2904

Intrebarea “Care este destinul meu in viata?” necesita un raspuns interior, adica un raspuns real, nealterat in vreun fel de circumstantele sau de influentele exterioare. Atuci cand ai luat prima gura de aer, ai devenit o fiinta vie. Momentul nasterii tale determina intr-o foarte mare masura calitatea puterii care exista in tine si te poate ajuta sa-ti descoperi propriul tau destin in viata. Afla acum care este destinul tau!

Pentru a va calcula “Calea vietii”, asa cum este denumita in numerologie, adaugati anul, luna si ziua nasterii si reduceti numarul la o singura cifra intre 1 si 9.

Data nasterii: noiembrie – 12 – 1975

11 (luna) + 12 (ziua) + 1975 (anul) = 1998

1 + 9 + 9 + 8 = 27 (se aduna cifele anului)

2 + 7 = 9 ( se aduna rezultatul cifrelor anului)

Calea Vietii – 9

O persoana nascuta la data de 12 noiembrie 1975 are Calea vietii cifra 9

Calea Vietii isi poate atinge adevarul potential doar in momentul in care este pe deplin inteleasa si exprimata, printr-o minte armonizata la acel potential.

Iata care este Sinele tau autentic si care este cifra ta reprezentativa:

Calea Vietii – 1

2

Persoanele ale caror numar este 1 cauta sa inteleaga profund legile fundamentale ale vietii. Ei sunt inventatori, exploratori si au o abilitatea naturala de ingeniozitate in planurile practice ale existentei. Aceste persoana invata prin intermediul propriilor lor experiente. La locul de munca sunt cei mai fericiti in pozitii de superioritate, iar in relatiile cu cei din jurul lor prefere sa nu le fie incalcata independenta sub nicio forma, aceasta fiind una dintre valorile lor fundamentale. Ei sunt de sine-statatori si au o vointa puternica. Acestia sunt lideri.

Calea Vietii – 2

2

Persoanele ale caror numar este 2 sunt facatori de pace si diplomati. Rolul lor este acela de a intalni si de a se amesteca printre oameni, de a-i intelege pe ceilalti si de a-i ajuta pe acestia in depasirea problemelor. Acestia sunt sensibili si se bazeaza foarte mult pe propria lor intuitie. De asemenea, prin dezvoltarea aptitudinilor comunicarii verbale  pot sa-i ajute pe ceilalti sa ofere tot ceea ce au mai bun de oferit. Ei trebuie sa inteleaga si sa fuzioneze punctele de vedere diferite ale celorlalti pentru a crea pace in relatiile interumane din jurul lor.

Calea Vietii – 3

2

Cel mai important aspect al persoanelor persoanelor nascute sub guvernarea cifrei 3 este exprimarea de sine. Acestia sunt foarte buni oratori, exceleaza in vorbitul in public, arta, teatru sau in calitate de umoristi sau promotori. Rolul acestora este acela de a-i inspira pe ceilalti prin intermediul cuvintelor lor si de a-i ajuta pe ceilalti sa fie mai fericiti si sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva mai obiectiva. Acestia sunt simpatici si cosmopoliti prin propria lor natura, dar sa nu care cumva sa-i intrerupi atunci cand comunica cu tine. Le poarta o mare dragoste oamenilor si o dorinta profunda de a-i ajuta.

Calea vietii – 4

2

Aceste persoane au o natura tehnica si stiintifica. Aceste caracteristici fac din persoanele nascute sub guvernarea cifrei 4 caractere foarte sistematice, stabile, rabdatoare, cu aptitudini analitice dezvoltate. Acestia cauta o intelegere a vietii, patrunzand astfel in domeniul materiei si al formei Acestia cauta la inceput secretele Universului in materialitate. Acestia sunt oameni foarte practici. Sunt profesori excelenti, cercetatori, experti in informatica sau oameni de stiinta.

Calea vietii – 5

2

Aceste persoane reprezinta schimbarea – un pas deasupra aspectelor tehnice ale existentei. Aceste persoane trebuie sa caute si sa gaseasca neaparat un principiu spiritual dupa care sa-si ghideze viata. Astfel, prin dezvoltarea intelectului si a adoptarii noilor idei, sensuri si teorii, aceste persoane pot sa atinga adevarul lor potential. Din pacate, acestia au tendinta de a fi campioni, dar printre cei mai putin norocosi. Acestia sunt ganditori rapizi, mereu in cautarea adevarului si  a motivului din spatele lucrurilor. Acestia iubesc schimbarea, calatoriile, noile experiente si nu ar trebui sa fie sub nicio forma plasati in pozitii care implica o anumita rutina plictisitoare, detaliata, monotona. Le place sa vanda si sa promoveze.

Calea vietii – 6

2

Cifra sase reprezinta maturitatea si responsabilitatea. Acesta este rolul de asumare al responsabilitatilor pentru omenire si cel de a-i ajuta pe ceilalti in problemele lor. Acestia au abilitatea si rapiditatea mentala a celor nascuti sub guvernarea cifrei 5, dar sunt lipsiti de nelinistea si de impulsivitatea acestora. Ei doresc sa aiba grija de ceilalti. Dragostea  lor este universala si nutresc in interiorul lor o dorinta intesa de a se face remarcati. Ei isi urmeaza resonsabilitatile mai bine decat oricare alte persoane si sunt foarte buni manageri, asistente medicale sau medici.

Calea vietii – 7

2

Cifra 7 este reprezentativa pentru ganditori , scriitori, poeti. Acestia trebuie sa invete sa-si echilibreze mintea si sa o aduca intr-o stare de armonie pentru a avea acces la profunzimea care se afla in lumea lor interioara foarte bogata. Cuvantul lor de baza este calmul. Acestia apreciaza profund frumusetile naturii, sunt delectati de mister si sunt in mod natural atrasi de filosofie si de ocultism. Acestia ar trebui sa petreaca momente zilnice in meditatie, rugaciune si reflectie si sa-si noteze pe hartie propriile lor ganduri. Acestia-si pot dezvolta o foarte mare putere de concentrare.

 

Calea vietii – 8

2

Rolul acestor persoane pe Pamant este acela de a le demonstra celorlalti oameni aplicabilitatea legilor spirituale in serviciul umanitatii prin puterea exemplului dreptatii si egalitatii. Acestia sunt nascuti sa fie directori, lideri nationali si ar trebui sa ocupe pozitii din care sa poata administra dreptatea pentru toti la fel si din care sa poata crea un sistem economic echilibrat. Ei inteleg oamenii foarte bine si au abilitatea de a-i directiona pe ceilalti catre o mai mare responsabilitate.

Calea vietii – 9

2

Acestia se nasc pentru a-i servi pe ceilalti pe drumul catre dobandirea intelepciunii, ca lideri spirituali sau ca profesori. Aceste persoana sunt foarte sensibile si creative. Talentele lor sunt multe si variate, acestea facandu-se simtite in domenii sau institutii precum cele de caritate, spitale, invatamant, teatru, muzica sau arta. Acestia sunt fermecatori, afectuosi si raspund rapid bunatatii. Calea acestora este cea mai impresionanta, dar este si cea mai mare provocare pentru aceste persoane, caci viata lor este una de sacrificiu.