Aminteste-ti aceste NOUA lucruri atunci cand te simti blocat

1874

In cazul in care esti ca majoritatea dintre noi, cu siguranta ai trecut printr-o perioada in viata in care te-ai simtit blocat. Te-ai intrebat vreodata ce faci cu viata ta? In cazul in care intrebarile de genul “Unde ma aflu?” sau “Cum am ajuns aici?” rezoneaza cu tine in acest moment, exista o sansa ca tocmai aceasta sa fie o astfel de perioada din viata ta.

In cazul in care esti unul dintre cei norocosi care simt ca totul in viata lor se intampla exact asa cum si-au planuit, felicitari, dar te sfatuim sa citesti mai departe. Fiecare dintre noi am trecut sau vom trece printr-o asemenea experienta, iar aceste sfaturi cu siguranta iti vor folosi la un moment dat. Aminteste-ti aceste NOUA lucruri atunci cand te simti blocat:

1. Recunoaste si accepta situatia in care te afli

Acesta este primul si cel mai important lucru de retinut. Precum orice in viata, cheia este sa stii unde te afli pe drumul tau si sa apreciezi realitatea curenta a vietii tale.

Fiecare dintre noi putem sa ne dam seama de momentele in care suntem blocati, dar, uneori, aceasta situatie poate fi foarte dificil de acceptat. Da, este incomod si poate duce la sentimente de tristete si depresie, dar altfel cum crezi am am putea sa depasim aceste momente, daca nu acceptandu-le. Nu-i opune rezistenta sentimentului si nu-l judeca. De indata ce-l accepti, in interiorul tau apare puterea de a te elibera.

2. Acesta este un sentiment care provine din interior

Cand ne simtim blocati, de foarte multe ori primul nostru instinct este acela de a cauta in afara noastra ceva sau pe cineva. In realitate, noi ar trebui sa acordam o atentie sporita modului in care traim, gandim si simtim si sa analizam mai atent modul in care ne propunem sa raspundem provocarilor vietii. Viata ta este responsabilitatea ta. In timp ce nu vom putea niciodata sa schimbam ceea ce se afla in exteriorul nostru, cu siguranta ne putem schimba perceptia. Iar ceea ce este si mai amuzant, atunci cand ne schimbam perceptia asupra unui lucru care ne deranjeaza, lucrul respectiv pare a se schimba de la sine.