Aminteste-ti aceste NOUA lucruri atunci cand te simti blocat

1819

3. Acest sentiment este de foarte multe ori un simptom

Acest sentiment de cele mai multe ori iti transmite un mesaj foarte important. Iti poate trasmite ca viata ta este pe cale sa se schimbe, sau ca este nevoie de o schimbare interna din partea ta. Ar putea fi o schimbare a perspectivei tale asupra vietii, o largire a orizonturilor. In ambele cazuri, sentimentul este ca ceea ce faci momentan nu mai functioneaza pentru tine. Imagineaza-ti un rau care curge catre un mare ocean. De multe ori, raul se ingusteaza si pare a sta pe loc, asta chiar inainte de o mare cascada. Acelasi lucru se petrece si in interiorul nostru inainte de a face o mare descoperire ce poate avea un impact profund asupra vietii noastre. Fluxul nostru interior trebuie sa se ingusteze inainte de a se putea extinde. Contractia, in viata, este la fel de importanta precum este expansiunea.

4. Acest sentiment serveste unui scop spiritual

Precum toate momentele de liniste, aceasta etapa prin care treci este o un teren fertil al vietii tale, un teren in care schimbarea interioara poate avea loc. Aceasta este o invitatie din partea universului care te indeamna sa te dezvolti, nu neaparat in exterior – bani, masini, case, prieteni, vacante, realizari profesionale – ci in interiorul tau. In acest caz este necesar sa-ti dai seama ca ceea ce functiona pentru tine inainte nu mai functioneaza acum, iar acum este momentul sa te detasezi si sa zbori. In cazul in care scopul vietii este asemenea cu cel al unei povesti, atunci scopul vietii este transformarea caracterului.

5. Nu pierde aceasta oportunitate

Aceasta este o oportunitate de dezvoltare – un timp pentru introspectie si reflectie. Asa ca, nu-l pierde! Doar pentru ca tu crezi ca nimic nu are loc atat de important in viata ta, nu inseamna ca Universul nu este la locul de munca. Nu subestima momentele din viata ta in care totul pare ca sta pe loc. Gandeste-te la aceste momente ca la un loc gol din gradina ta in care te pregatesti sa semeni ceva. Fiecare dintre noi ne putem dezvolta la nivel orizontal acumuland din ce in ce mai multe aspecte materiale. Dar, este nevoie de curaj pentru a creste pe verticala, din ce in ce mai adanc in interiorul tau. Acest tip de crestere poate fi observata destul de rara si este singura crestere care conteaza cu adevarat.