Cele cinci alimente vitale in dezvoltarea spirituala care aduc o stare de bine

2152
.

#3. Sfecla

Sfecla contribuie la detoxifierea organismului de metale grele si la curatarea glandei pineale. Sfecla, de asemenea, este o leguma foarte legata de pamant si te poate ajuta sa te simti mai centrat si mai echilibrat, mai ales daca suferi de simptome ale cresterii vibratiei sau daca nu te simti in contact cu realitatea. Aceasta leguma te poate ajuta sa ramai puternic din punct de vedere emotional in jurul persoanelor care obisnuiesc sa te sece de energie.

#4. Ierburi

Sunt atat de multe plante minunate care te pot sprijini in timpul procesului de crestere a vibratiei si de dezvoltare. Ierburile proaspete si ceaiurile din plante au o vibratie foarte puternica. Asa ca, foloseste-ti intuitia pentru a te ghida catre planta potrivita la momentul potrivit. Plantele te pot ajuta sa-ti extinzi constiinta, sa-ti vindeci corpul, sa-ti sporesti abilitatile psihice si sa contribui la cresterea nivelului vibrational. De fapt, plantele medicinale sunt uimitoare in procesul de a-ti creste nivelul vibrational.

#5. Apa

Mentinerea unui nivel de hidratare ridicat este de o important cruciala in perioadele de ascensiune si nu numai. Apa contribuie la detoxifierea energiilor negative si la eliminarea emotiilor negative. In perioadele de dezvoltare, durerile si ranile suferite in trecut ies la suprafata pentru a fi eliberate. Hidratarea poate contribui la eliberarea acestor emotii si poate contribui la incheierea procesului. Hidratarea, de asemenea, sprijina functionarea creierului, care la randul sau, sprijina starea de sanatate a glandei pineale si a sistemului nervos. De asemenea, apa contribui la buna circulare a energiei la nivelul intregului organism si contribuie la mentinerea unui nivel constant de energie pe parcursul zilei.

Sursa

.