Cele OPT moduri prin care poti taia cordoanele energetice toxice

2732
.

#1. Fa bai cu apa cu sare de mare, sare Epsom sau cu sare roz de Himalaya. Cordoanele energetice toxice nu isi pot pastra sarcina negativa atunci cand iti imbaiezi aura in sare de mare.

#2. Deplaseaza o bagheta de selinit pe suprafata intregului corp, in sensul acelor de ceasornic, din fata pana in spate. Astfel toate cordoanele energetice toxice vor fi taiate.

#3. Aliniza-ti energia cu cea a Arhanghelului Mihail si cand ii simti prezent, roaga-l sa foloseasca sabia sa puternica pentru a taia toate aceste cordoane energetie toxice.

#4. Vizualizeaza cealalta persoana sau situatia respectiva, o foarfeca si o franghie. Cu ochii mintii, priveste franghia care te conecteaza cu situatia sau cu persoana respectiva. Taie acea franghie cu ajutorul foarfecelor. Priveste franghia energetica taiata si priveste cu o parte se intoarce la tine si cealalta parte catre persoana sau situatia respectiva.

#5. Meditatiile cu mesaje subliminale pozitive fac minuni in reprogramarea gandurilor si te pot ajuta sa-ti redirectionezi energia.

#7. Evita drama cu orice pret! In cazul in care te afli in mijlocul unei sesiuni de barfa, iesi de acolo scuzandu-te respectuos. Drama si barfa pot crea automat cordoane toxice.

#8. Culoarea violet poate ajuta la transmutarea energiei negative si poate vindeca o multime de probleme. Vizualizeaza cum esti inconjurat de o energie de culoare violet si imagineaza-ti cum aceasta energie curata toata energia negativa prezenta la nivelul aurei tale.

Meditatie pentru taierea cordoanelor energetice toxice

.