Cele OPT moduri prin care poti taia cordoanele energetice toxice

2732
.

Aceasta este o meditatie pe care poti sa o folosesti ori de cate ori crezi ca este necesar sa tai cordoanele energetice toxice:

Inchide-ti ochii si respira profund de trei ori. Imagineaza-ti  cum campul tau energetic urmeaza sa fie ras. In primul rand, concentreaza-te cateva momente pentru a deveni sensibil fata de propria ta energie. Constientizeaza curentii de aer din jurul tau. Permite-i constiintei tale sa se adanceasca in timp ce respiri in mod profund. Cu ochii mintii, observa sau incearca sa simti cordoanele energetice toxice care ies din propria ta aura si care sunt legate de alte persoane sau situatii negative. Priveste aceste conexiuni ca pe niste tuburi de lumina care te leaga de aceste persoane sau situatii negative. Cu un aparat de ras imaginar, rade toate aceste cordoane si intregul camp energetic.

Legaturile cu aceste persoane pot fi recreate daca doresti sa faci asta. Pentru moment, bucura-te de spatiul tau personal.

Am taiat cordoanele energetice toxice, acum ce fac?

Dupa ce cordoanele energetice toxice au fost taiate, acum ai posibilitatea de a interactiona cu ceilalti, cu limite sanatoase si solide. De cele mai multe ori, cele mai nesanatoase cordoane energetice sunt cele pe care le avem cu persoanele apropiate de noi. In aceste cazuri, s-ar putea sa fie necesar sa tai aceste cordoane saptamanal sau chiar zilnic. Aceasta despartire energetica este benefica nu numai pentru tine, ci si pentru partile implicate.

.