In aceasta luna au loc schimbari energetice profunde! Punctul culminant va avea loc in ziua de 28 septembrie!

1987

Luna septembrie a anului 2015 se dovedeste a fi o luna in care vor avea loc puternice schimbari energetice care ne vor ajuta pe fiecare dintre noi sa ne ridicam frecventa energetica si sa atingem niveluri mult mai mari de constiinta.

Energia cosmica a acestei luni este cu siguranta intensa. Nu numai ca au loc aspecte planetare semnificative, inclusiv un fenomen rar numit “luna in sange”, o eclipsa de soare si miscari ale celor mai importante planete, dar a fost, de asemenea, prezis ca Pamantul va experimenta schimbari uriase ale nivelului de constiinta.

Dr. Simon Atkins si multi altii au prezis ca frecventa planetei va creste cu aproximativ 2-3 Hz, schimbare care va aduce transformari uriase in constientizare, in constiinta si in energiile intuitive.

ADN-ul fiecarei celule vii de pe aceasta planeta, de asemenea, va suferi aceste modificari, dand nastere unui mod cu totul nou de a fi.

Pentru ca planeta sa integreze aceasta noua frecventa, multi au prezis existenta unor evenimente politice semnificative, unor dezastre si a altor schimbari uriase, care ii vor forta pe oameni sa se trezeasca si sa acord o atentie lucrurilor aflate in afara lumii materiale si a ego-ului.

Toate aceste dezastre sunt considerate a fi o compensare pentru vechile moduri de a fi, pentru karma si de la inchiderea portalului Leului si a lunii pline in Pesti, fiecare dintre noi vom cunoaste unele schimbari semnificative in vietile noastre.

Energia lunii septembrie va ajuta cu siguranta la aducerea acestor schimbari profunde in plan fizic si exista posibilitatea sa existe o ascensiune la nivel mondial.

Cei care au experimentat deja o trezire spirituala vor fi capabili sa utilizeze aceasta energie pentru a-si spori vibratiile, pentru a intelege Universul si lumile nevazute. Cei care incep sa se trezeasca pot avea o realizare brusca sau pot fi supusi unei ascensiuni rapide.

Intuitia, emotiile si abilitatile psihice vor fi, de asemenea, puternice in aceasta perioada, iar aceste schimbari pot permite chiar adoptarea unei intelegeri diferite a modului in care functioneaza lumea.

Aceasta intelegere va permite ca matricea care ne inconjoara pe fiecare dintre noi si aceasta dimensiune sa fie ajustata, inteleasa si mutata catre o alta frecventa. Peretii vor fi, de asemenea, subtiri, permitand existenta unor perspective din diferite dimensiuni.

Data cea mai importanta pentru toate aceste schimbari va fi 28 septembrie, o data considerata a fi cea mai importanta data pe care o vom experimenta cei mai multi dintre noi in aceasta viata in ceea ce priveste constiinta colectiva.

28 septembrie este, de asemenea, ziua lunii de sange, care detine deja o enorma putere si energie. In aceasta zi, se crede ca cei care sunt suficient de constienti vor fi capabili sa vibreze la o frecventa mult mai mare si, probabil, vor experimenta chiar o a ascensiune rapida in noile vibratii ce nu au mai fost experimentate pana acum pe Pamant.

Desi lucrurile vor atinge punctul culminant pe data de 28 septembrie, la ora 11:11, intreaga luna va fi aglomerata de diferite evenimente de echilibrare energetica.

Acestea sunt cele mai semnificative evenimente ale acestei luni:

In ziua de 9 septembrie Marte si Venus se vor intalni intr-un aspect mai rar, ajutand la alinierea sufletelor pereche, flacarilor gemene si va aprinde o chemare de a practica mai multa iubire de sine. Venus si Marte, iubitorii cosmici nu vor fi atat de apropiati in anii ce vor urma  si de aceea vor trimite un val de constiinta in ceea ce priveste iubirea si conexiunea dintre oameni.

In ziua de 13 septembrie, o eclipsa partiala de Soare va cadea pe luna noua in semnul Fecioarei, atragandu-ne atentia catre mediul nostru inconjurator si catre lucrurile pe care le acceptam in viata noastra. Detaliile mai fine si lucrurile pe care le-am ascuns sub covor in urma cu ceva timp vor deveni mult mai clare.

In ziua de 17 septembrie, planeta comunicarii se va transforma retrograd in semnul Balantei. Miscarea va fi resimtita puternic si lucrurile pe care nu le-am comunicat de frica vor iesi la suprafata.

In aceasi zi, Saturn se va muta din Scorpion pentru urmatorii 28-29 de ani. Aceasta schimbare a unei planete cheie va fi resimtita la nivel global si probabil, problemele din perioada lunii decembrie 2014 isi vor face din nou aparitia.

Ziua de 23 septembrie este ziua echinoctiului, ceea ce inseamna sfarsitul verii si inceputul toamnei in emisfera nordica si sfarsitul iernii si inceputul primaverii in emisfera sudica. Fiecare dintre noi vom experimenta anumite schimbari ale acestei energii in curs de dezvoltare.

Toate aceste evenimente, desigur, ne conduc catre punctul culminant din ziua de 28 septembrie cu Luna de Sange si cu eclipsa totala de luna in semnul Berbecului, ceea ce se intampla, de asemenea, sa fie primul semn zodiacal care reprezinta inceputurile si o noua directie.

Aceasta Luna de Sange va fi, de asemenea,  ultima dintr-o serie de patru astfel de evenimente care au inceput in luna aprilie a anului 2014, aducand o completare completa a unui ciclu foarte important.

Impreuna cu toate aceste evenimente astrologice, a fost prezis, de asemenea, ca majoritatea pietelor financiare se vor prabusi si ca guvernele vor fi reorganizate intr-un mod care accepta mai mult o miscare constienta.

Chiar daca toate aceste schimbari sunt generate in urmatoarele cateva zile, Universul a pastrat tacerea cu privire la ceea ce urmeaza.

Nu exista nici macar un singur motiv pentru care ar trebui sa ne temem de schimbarile ce se vor produce in aceasta luna. Acestea ar trebui sa fie primite cu bratele deschise, deoarece sunt necesare pentru evolutia noastra si a planetei noastre.