Cele ZECE alimente biblice vindecatoare

2579

8. Ierburi amare (coriandru si patrunjel)

“In chiar noaptea aceea sa manance carnea, fripta la foc; s-o manance cu azima si ierburi amare.” – Iesirea 12:8

Oamenii de stiinta au cazut complet la un comun acord cu privire la plantele la care se face referire atunci cand este scris despre “ierburile amare”, dar majoritatea dintre acestia sunt de parere ca este vorba de coriandru si de patrunjel.

Coriandrul are puternice proprietati antioxidante si detoxifiante. Adesea se face referire la aceasta planta ca fiind un anti-diabetic natural, datorita capacitatii sale de a regla nivelul zaharului din sange, iar medicina traditionala indiana il lauda ca fiind un puternic anti-inflamator.

De asemenea, utilizat in tratarea afectiunilor cronice, patrunjelul si-a dovedit eficienta in normalizarea tensiunii arteriale, in prevenirea cancerului si in ameliorarea durerilor articulare, in principal datorita proprietatilor sale anti-inflamatorii. Patrunjelul este o sursa foarte bogata de mai multe vitamine importante, inclusiv vitamina A, B12, C si K.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE>>>>>>