Cele ZECE elemente ale unui suflet pereche – de Dr. Carmen Harra

903
.

6. Voi doi impotriva lumii. Sufletele pereche vor vedea de multe ori relatia lor ca fiind una “noi doi impotriva lumii”. Legatura dintre acestia este atat de profunda incat sunt dispusi sa-si asume orice riscuri in viata, atata timp cat langa ei exista sufletul pereche.

7. Sunteti inseparabili mental. Sufletele pereche au de cele mai multe ori o legatura mentala similara cu cea pe care o au si gemenii. S-ar putea sa ridicati telefonul pentru a va apela reciproc in acelasi timp. Desi s-ar putea ca viata sa va tina departe unul de celalalt, mintile voastre se vor afla intr-o conexiune profunda intotdeauna.

8. Te simti in siguranta si protejat. Indiferent de sexul partenerului, el sau ea ar trebui ca intotdeauna sa te faca sa te simti in siguranta si protejat. Sufletul pereche te va face sa te simti ca si cand langa tine exista un inger pazitor. O persoana care se joaca cu nesigurantele tale, indiferent daca o face constient sau inconstient, nu este sufletul tau pereche.

9. Nu-ti poti imagina viata fara el (sau ea). Un suflet pereche nu este o persoana de care te poti desparti asa usor. Sufletul pereche este o persoana fara de care nu-ti poti imagina viata, o persoana pentru care crezi ca merita sa te lupti.

10. Va priviti in ochi reciproc. Sufletele pereche au tendinta de a se privi in ochi reciproc atunci cand vorbesc unul cu celalalt mult mai des decat o fac cuplurile obisnuite. Acest fel de a fi isi face aparitia inconstient datorita conexiuni profunde pe care o impartasesc.

Sursa

.