Cele ZECE filme extraordinare care te pot apropia de succes

1663

3. The Secret – Atitudine pozitiva si puterea gandurilor

The Secret este un film bazat pe Legea Atractiei. In timp ce exista in continuare multi sceptici cu privire la aceasta lege universala, filmul reuseste sa portretizeze o filosofie de viata foarte pozitiva.

Acest film are un singur scop principal: de a te ajuta sa ai o viata mult mai buna prin schimbarea atitudinii mentale. Asa ca, orcine se afla in cautarea inspiratiei si motivatiei in viata de zi cu zi, “The Secret” este alegerea potrivita.

Filmul complet (dublat in limba romana):

4. The Social Network – Drepturile tale

Fiecare dintre noi ar trebui sa deja fim familiarizati cu filmul “The Social Network” si cu succesul cunoscut de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

“The Social Network” este un film care va reusi sa inspire pe oricine se afla in cautarea succesului. Cu toate acestea, dincolo de aspectele pozitive ale succesului pe care le prezinta, acest film reuseste sa ne deschida ochii si fata de unele dintre neajunsurile care pot sa apara in viata noastra cand cunoastem succesul.

Trailer: 

5. Yes Man – Oportunitate

“Yes Man” este un film amuzant, recomandat tuturor celor care apreciaza comediile cu Jim Carey si nu numai. Jim joaca rolul lui Carl Allen, un barbat rigid care traieste o viata mult prea obisnuita, lipsita de impliniri.

Carl Allen ajuge sa participe la un workshop de dezvoltare personala care are ca tema puterea cuvantului “Da!”, de aici si numele filmului. Dupa participarea sa la acest workshop, viata sa capata o turnura interesanta.

Acest film te va face sa te gandesti la toate oportunitatile din viata ta pe care le-ai ratat spuandu-le “Nu!”.

Trailer: