Efectul rugaciunii, muzicii si gandurilor noastre asupra apei

2111

Apa are un mesaj foarte important pentru fiecare dintre noi. Apa ne indeamna sa aruncam o privire mult mai profunda asupra sinelui nostru. Atunci cand ne privim pe noi insine in oglinda apei, mesajul devine uimitor de clar. Fiecare dintre noi intelegem ca viata umana se afla intr-o foarte stransa legatura cu apa de pe Pamant, aceasta legatura existant atat in interiorul, cat si in afara noastra.

Fotografiile si informatiile din acest articol reflecta munca lui Masaru Emoto, un cercetator de origine japoneza si un om cu adevarat creativ. In cazul in care exista vreo urma de indoiala cu privire la efectul pe care-l au gandurile noastre, atat in interiorul, cat si in afara noastra, informatiile si fotografiile publicate in urmatoarele randuri va vor convinge si va vor schimba intr-un mod profund credintele.

Datorita muncii de cercetare desfasurata de Masaru Emoto ne sunt furnizate dovezi concrete care prezinta efectul pe care-l are energia umana, gandurile, cuvintele, ideile si muzica asupra structurii moleculare a apei. Asa cum fiecare dintre noi stim, apa cuprine mai mult de 70% din organismul uman ajuns la maturitate, iar aceasi cantitate de apa este prezenta pe planeta noastra. Apa este sursa tuturor formelor de viata de pe Pamant, iar caliatea si integritatea ei sunt extrem de importante pentru toate formele de viata.

Apa este o substanta foarte maleabila, forma sa fizica adaptandu-se foarte usor oricarui mediu. Cu toate acestea, nu doar forma acesteia se schimba, dar si forma moleculara. Energia si vibratiile mediului produc schimbari profunde la nivel molecular. Astfel, apa are nu numai capacitatea de fi o reflectare vizuala a mediului, dar si o reflectare moleculara.

Emoto a reusit sa surprinda vizual aceste modificari la nivel celular ale apei cu ajutorul unor tehnici fotografice performante. El ingheata picaturile de apa si apoi le examineaza la microscop. Activitatea sa demonstreaza clar diversitatea structurii molecurale a apei si efectul mediului asupra acesteia.