Exercitiile de vizualizare a campului tau auric si semnificatia culorilor!

2041
.

Campul auric al mainilor tale

Exercitiul #1

1. Cauta un loc in care iti poti vedea mainile in lumina naturala, cu un alt fundal in afara de cel alb. Tapetul sau tesaturile sunt doar cateva exemple in acest caz, precum sunt si peretii care nu au o culoare alba.

2. Respira profund, calmeaza-te si inchide ochii. Imagineaza-te ca fiind conectat cu centrul Pamantului.

3. Intinde-ti una dintre maini pe cat posibil si odihneste-o intr-o pozitie confortabila in care se poate afla astfel timp de cateva minute.

4. Priveste spre un punct imaginar situat la jumatatea distantei dintre degetul aratator si degetul mare. Pastreaza-ti concentrarea exact unde-ti imaginezi acest punct. Neprivind direct la degetele tale, iti poti imbunatati sansele de a-ti vedea aura.

5. Aminteste-ti una dintre cele mai fericite zile din viata ta si incearca sa retraiesti cateva dintre sentimentele pe care le-ai trait in acea zi. Continua sa privesti acel punct imaginar, pana cand vei incepe sa observi campul energetic din jurul degetelor tale.

6. De indata ce vei reusi sa-ti vezi aura, observa culorile si modul in care este distribuita. Este mai puternica intr-un loc in comparatie cu un altul.

Poti analiza culorile pe care le-ai vazut aici – Aura umana si semnificatia culorilor 

.