Exercitiile de vizualizare a campului tau auric si semnificatia culorilor!

2041
.

Exercitiul #2

1. Aseaza-te intr-o pozitie confortabila. Pentru inceput, efectueaza un exercitiu de relaxare, deoarece acesta te va ajuta foarte mult.

2.Freaca mainile energic timp de 15-30 secunde, pentru a activa energiile subtile din palme.

3. Intinde mainile in fata, la aproximativ 30-45 cm, cu palmele fata in fata. Pastreaza o distanta de 60 cm intre maini.

4. Apropie incet mainile una de cealalta. Apropie-le cat se poate de mult, fara ca acestea sa se atinga.

5. Retrage-le incet pana la o distanta de aproximativ 15 cm. Repeta aceasta miscare lenta  de apropiere si departare. Pastreaza un ritm constant si lent.

6. Pe masura ce efectuezi acest exercitiu, fii atent la senzatiile pe care le ai. S-ar putea sa simti o presiune care creste. Sau poti avea si alte senzatii – de mediu vascos, de exemplu, sau furnicaturi, presiune ori chiar de materie densa care se naste intre mainile tale. S-ar putea sa ai senzatia de caldura sau de frig. De asemenea, poti avea chiar o senzatie pulsatorie.

7. Timp de cateva minute, incearca sa definesti ceea ce simti. Nu-ti pune problema daca totul este sau nu rodul imaginatiei tale. Nu te ingrijora daca ceea ce simti difera de perceptiile altora -este un lucru normal. Adu-ti aminte ca aura ta are propria-i frecventa, asa incat poate crea senzatii diferite. Conteaza doar ceea ce simti tu.

8. Acest exercitiu te ajuta sa-ti dezvolti puterea de concentrare. De asemenea, constituie si o dovada a faptului ca energia nu se opreste la nivelul pielii. Ai putea sa notezi intr-un carnet senzatiile si experientele pe care le ai in cursul exercitiului, pentru a le putea compara cu ceea ce vei simti mai tarziu, pe masura ce-ti vei dezvolta aceasta abilitate – te va ajuta sa vezi cum progresezi in experimentarea energiilor subtile care te inconjoara.

9. Dupa ce ai efectuat acest exercitiu, vei vrea sa mai faci un pas. Indoaie bratul mai lipsit de putere. Tine palma bratului mai  puternic deasupra bratului indoit, la aproximativ 30-45 cm.

10. Coboara incet palma spre antebrat. Fii atent la tot ceea ce simti. Cat de mult te-ai apropiat de antebrat pana sa incepi sa simti energia emisa de acesta? Aminteste-ti ca poti   simti  presiune, caldura, racoare, vascozitate etc. Va fi ceva foarte asemanator cu ceea ce ai simtit cand ai apropiat palmele una de cealalta -poate nu cu aceeasi intensitate,   dar destul   de puternic. Daca nu simti nimic, repeta exercitiul incet. Gandeste-te ca esti pe cale sa-ti   trezesti din nou capacitatea de a constientiza existenta energiilor subtile din jurul tau

.