Iata ce varsta are sufletul tau: 16 caracteristici ale persoanelor care au un suflet batran

1093
.

2. Te afli in contact cu abilitatile tale naturale si exista un interes extrem in dezvoltarea acestor abilitati

03

Unii oameni se nasc pe Pamant cu daruri speciale, cum ar fi abilitatle de vindecare sau abilitatile psihice. Adevarul este ca avem cu totii aceste abilitati, dar un suflet mai vechi este mai in ton cu modalitatea prin care poate accesa si de a pune in practica aceste abilitati in numele binelui umanitatii. In cazul in care crezi ca nu ai nicio abilitate speciala, dar exista un interes interior cu privire la aceste abilitati, acesta poate fi modul prin care sufletul tau incearca sa-ti aminteasca abilitatile pe care le-ai pierdut cu mult timp in urma, in viata asta sau intr-o viata anterioara.

1. Ai invatat deja multe dintre lectiile profunde ale vietii

04

Pentru unii oameni, este destul de greu de inteles ca sufletul unui copil poate avea o varsta mult mai mare decat varsta sufletele parintilor lui. Exista posibilitatea ca sufletul tau sa fie mai in varsta decat cel al parintilor tai. Atunci cand vei incepe sa intelegi de ce continui sa te reincarnezi in aceasta realitate tridimensionala, viata ta devine similara cu cea a lui Phil din filmul Groundhog Day, in care aceste se trezeste in fiecare zi, doar pentru a afla ca este in continuare 2 februarie. Pana in momentul in care nu veti invata sa eliminati ego-ul si sa incepeti sa faceti fapte bune pentru ceilalti, viata dumneavoastra o sa fie asemanatoare cu cea a lui Phil.

De indata ce vei realiza ca timpul, spatiul si materia sunt produse ale celei de-a treia dimensiune, teoria timpului devine irelevanta si astfel intrebarea privind varsta sufletului tau, de asemenea, devine irelevanta.

Sursa

.