Poate mintea sa ne vindece trupul? Dovezile stiintifice confirma aceasta realitate!

449
.

Pentru vindecare este nevoie de confort

Unul dintre lucrurile intelese de catre cercetatori este faptul ca pacientii care sufera de o afectiune in singuratate au o rata de supravietuire mult mai mica in comparatie cu cei care folosesc sistemul public de ingrijire a sanatatii. Medicii si asistentele medicale fac mult mai mult decat sa administreze medicamente. Acestia ofera, de asemenea, confort in timpul bolii. Chiar daca medicii ar administra tratamente false, acestia ar fi de neinlocuit deoarece ofera un mediu pozitiv de care organismul are atat de mare nevoie.

Ce poate face mintea cu adevarat

Practic, mintea noastra functioneaza prin reactia la stres si prin relaxare.Exista mai multi factori de stres pe parcursul unei zile care contribuie la degradarea sanatatii organismului. Relaxarea stimuleaza creierul pentru a se vindeca de stres. Atunci cand mintea este dezechilibata, bolile pot pune mult mai usor stapanire pe organismul nostru. Practic, sistemul de aparare al organismului nu functioneaza la capacitate optima atunci cand creierul este ocupa de rezolvarea altor probleme.

Aflat intr-o stare de echilibru, creierul nostru poate face minuni. Nu numai ca mintea noastra poate vindeca boli ale corpului, dar se poate vindeca pe ea insasi. Mintea poate face multe lucruri uimitoare, cum ar fi stimularea cresterii parului si vindecarea problemelor iritante care nu sunt neaparat mortale.

Pentru a afla cat mai multe despre puterea pe care o detine mintea de a-ti vindeca corpul, urmareste videoclipul de mai jos:

.