Tu ce le spui celulelor tale atunci cand vorbesti cu ele?

460
.

 Exista doua tehnici prin care poti vorbi cu celulele tale. Alegerea metodei pe care o vei folosi depinde in proportie de 100% de tine insuti. Una dintre tehnici este comunicarea cu o singura celula, iar celalta metoda este reprezentata de comunicarea cu toate celulele. De ce functioneaza ambele metode la fel de bine? Deoarece toate celulele corpului tau sunt conectate.

#1. Comunicarea cu o singura celula

Lasa-ti mintea sa faca ceea ce face ea de obicei, sa alerge in stanga si in dreapta si apoi concentreaza-te asupra unei singure celule – indiferent unde se afla ea. S-ar puta afla in creierul tau, in sange sau intr-un organ care nu functioneaza la capacitati optime. Nu te ingrijora multe prea mult cu privire la locul exact unde se afla celula respectiva, dar mentine o legatura puternica intre gand si celula respectiva. Vizualizeaz-o. Imagineaza-ti cum este inconjurata de alte celule. Apoi, vorbeste cu ea, fie in liniste in mintea ta sau cu voce tare.

#2. Comunicarea cu toate celulele

Relaxeaza-te, concentreaza-te cateva minute asupra energiei corpului tau – ceea ce numeste Eckhart Tolle “corpul interior” – la fel cum faci inainte inceperea unei sesiuni de meditatie. Gandeste-te pentru un moment cum fiecare parte a corpului tau este alcatuita de fapt din milioane de celule. Fiecare moment acestea lucreaza in functie de instuctiunile pe care le-au primit, dar sunt intotdeauna pregatite sa primeasca noi instructiuni de la tine.

.