ZECE CARTI care au puterea de a va schimba destinul si felul in care priviti lumea

1721
.

1. “Puterea Prezentului” – Echkart Tolle

tolle

Pentru multi dintre dumneavoastra Eckhart Tolle nu are nevoie de o prezentare speciala. Un adevarat suflet frumos, Eckhart Tolle a scris o adevarata piatra de temelie care contribuie la raspandirea spiritualitatii in lume. “Puterea Prezentului” este o carte care detine o mare putere de a tranforma constiinta umana si este o carte ce apartine domeniului autentic al spiritualitatii. Daca-i permiti, se poate conecta cu tine, dincolo de nume, caracter, de rolurile pe care le joci sau de corpul tau fizic. Aceasta carte va va invata sa aveti din nou incredere in sinele dumneavoastra adevarat, la fel cum o faceati in perioada copilariei.

Cel mai important lucru pe care-l poate face pentru dumneavoastra aceasta carte, este de a va face sa va simtiti mai plini de viata si sa va centreze constiinta in momentul prezent.

Primul capitol o sa va conduca la realizarea potrivit careia “Nu sunteti mintea dumneavoastra.”. Puteti citi aceasta carte online aici, cu toate ca merita sa o cumparati, aceasta carte fiind un manual de viata la care va veti intoarce iar si iar.

Sursa: myrkothum.com

.