ZECE CARTI care au puterea de a va schimba destinul si felul in care priviti lumea

1721
.

2. “Cele 7 obiceiuri ale oamenilor eficienti” – Stephen Covey

covey

“Cele 7 obiceiuri ale oamenilor eficienti” te poate ajuta, intr-un mod remarcabil, sa implementezi obiceiuri pozitive si sa-ti imbunatatesti situatia de viata. Aceasta carte reprezinta o structura care te poate ajuta sa-ti cladesti caracterul si sa-ti dezvolti integritatea, Stephen Covey fiind una dintre acele persoane care au internalizat si au perfectionat toate aceste principii inainte sa-i invete pe cei din jurul lui.

Aceasta carte este impartita in doua parti principale: reusita personala si reusita publica. In prima parte a acestei carti iti vor fi prezentate si vei intelege intr-un mod eficient cele trei obiceiuri legate de victoria personala: “proactivitatea”, “incepeti cu gandul la final” si “dati prioritate prioritatilor”.

In partea doua a acestei carti, reusita publica va vor fi prezentate calitatile care va sunt necesare pentru a fi eficient in cadrul relatiilor dintre dumneavoastra si celelalte persoane: “gadirea castig/castig”, “cautati mai intai sa intelegeti si numai apoi sa fiti intelesi” si “actiunea sinergica”. Ultimul dintre cele sapte obiceiuri este “Reinnoirea personala”.

De asemenea, veti invata o multime de lucruri legate viziunea personala, obiective, gestionarea timpului si despre comunicare.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>

.