Simbolistica Illuminati si tot ceea ce stim despre aceasta

2165

Una dintre cele mai cunoscute si cele mai controversate organizatii secrete din lume este grupul Illuminati. Aceasta este organizatia in mainile careia se afla soarta planetei in zilele noastre, aceasta organizatie fiind alcatuita din unii dintre cei mai puternici oameni ai planetei, de la presedinti de corporatii pana la carmuitorii unora dintre cele mai cunoscute religii din lume. Interesul principal al acestei organizatii este reprezentat de alcatuirea unei „Noi Ordini Mondiale”. De aceasta organizatie asculta presedintii statelor lumii si presedintii principalelor corporatii internationale. Iata principalele simboluri de care aceasta organizatie se foloseste pentru a-si face simtita prezenta:

10. Bufnita

bufnita

Bufnita este reprezentarea zeitei Minerva, zeita intelepciunii si cel mai puternic zeu pagan al lumii de dincolo. Intrebarea pe care ne-o punem este aceasta: care este asocierea dintre Illuminati si aceasta zeita? Ei bine, acest simbol reprezinta puterea acestor oameni si este adesea folosit pentru a transmite mesajul potrivit caruia acestia sunt “conducatorii intelepti ai planetei”. Daca va uitati cu atentie pe o bancnota de un dolar, in coltul acesteia se afla acest simbol, reprezentare a puterii acestei organizatii secrete. Mai mult decat atat, Bohemian Gove, o organizatie care gazduieste intrunirea celor mai puternici oameni din lume are ca simbol o bufnita.
9. Obelisc

obelisk

Illuminati au construit astfel de monumente in marile centre de putere ale lumii. Aceste monumente sunt asociate cu zeul egiptean Ra, dar in anumite culturi sunt un simbol al controlului patriarhal. Monumentul din Washinton, Cleopatra din New York si din Londra si monumentul din Vatican sunt unele dintre cele mai reprezentative monumente de acest fel din lume. Anumite pareri sustin ca, acest monument privit de sus, arata ca un punct intr-un cerc, simbol foarte des folosit de aceasta organizatie secreta.
8. Salutul Nazist

salutul nazis

A facut oare Hitler parte din aceasta organizatie secreta? Nu stim acest lucru cu exactitate, dar salutul nazist era folosit in cadrul ceremoniei Jocurilor Olimpice, de aceea se afla atata controversa in jurul acestui simbol. Salutul Nazist este originar din perioada Romei antice. Hitler a fost sustinut de catre bancherii americani pentru a forta intrarea Statelor Unite ale Americii in al II-lea Razboi Mondial, astfel acestia au reusit sa profite financiar in urma inceperii razboiului. Companii precum General Motors, General Electric si Standard Oil erau conduse de catre reprezentanti ai acestei organizatii secrete si au profitat de beneficiile inceperii razboiului alimentandu-i masinariile de razboi ale lui Hitler, care, coincidenta sau nu, erau de provenienta tot americana. De aici a inceput o intreaga teorie a conspiratiei.
7. Flacara Eterna

statuia libertatii

Flacara ofera lumina, lumina simbolizand iluminarea, iluminarea insemnand trezirea spirituala. Flacara eterna simbolizeaza distrugerea actualei ordini mondiale si crearea alteia noi. Statuia Libertatii tine in mana o  astfel de flacara, care, potrivit societatii Illuminati semnifica distrugerea actualei ordini mondiale. Pentru Illuminati aceasta simbolistica reprezinta iluminarea spirituala a oamenilor.
6. Numarul fiarei (666)

666

Acesta este un simbol Anti-Hrist care semnifica puterea pe care fiara o va detine de indata ce noua ordine mondiala o sa fie creata. Acest simbol este incorporat de anumiti muzicieni, reprezentanti ai acestei societati secrete. Aceste simboluri sunt foarte prezente in viata de zi cu zi, dar nu ne dam seama. Unul dintre semne este cel cu mana, in care degetul mare strange degetul inelar, iar celelalte trei degete stau drepte. Acesta simbolizeaza numarul fiarei, 666.
5. Coarnele Diavolului

coarnele lui satan

Societatea secreta Illuminati include deisti si ateisti. Ateistii sunt cei care nu cred in Dumnezeu, iar deistii sunt cei care cred ca Dumnezeu a creat lumea iar apoi a abandonat-o. Acest semn facut cu mana este reprezentarea Diavolului si reprezinta in acelasi timp dragostea pe care o poarta cel care o face fata de diavol.
4. Pentagrama

pentagrama

Pentagrama este un semn reprezentativ pentru cei care fac parte din aceasta organizatie secreta si nu in ultimul rand face referire la promovarea magiei negre in cadrul organizatiei. Cu toate ca pentagrama reprezinta o protectie impotriva demonilor, intelesurile acesteia se schimba in momentul in care este intoarsa invers. O pentagrama intoarsa invers, cu cele doua colturi in sus, reprezinta un simbol al fortelor raului si este folosita pentru atragerea acestor forte, deoarece intoarce ordinea normala a lucrurilor si demosntreaza triumful materiei contra spiritului. Centrul pentagramei reprezinta un animal care ataca raiul cu coarnele sale.
3. Piramida

piramida (2)

Exista o multime de pareri care atesta teoria potrivit careia piramidele sunt unul dintre simbolurile Illuminati. Portiunea superioara a piramidei reprezinta oamenii de elita, membrii acestei societati secrete. Portiunea din mijloc simbolizeaza  diversele straturi sociale, iar baza acesteia simbolizeaza masa comuna, asupra careia elita isi aplica puterea. Organizarea acestei societati are tot o natura piramidala.
2. Craniul

craniu

In interiorul uneia dintre cele mai faimoase institutii de invatamant din lume, la Universitatea Yale, poti vedea acest simbol alaturi de citatul urmator: “Cine a fost prostul, cine a fost inteleptul, cersetorul sau regele? Fie ca esti sarac sau bogat, toate sunt la fel in fata mortii”. Craniul si oasele simbolizeaza moartea si mortalitatea oamenilor. Ii face pe oameni sa reflecteze asupra timpului scurt pe care il petrec pe acest pamant.
1. Ochiul care vede tot

ochiul

Cel mai cunoscut si intalnit simbol al Illuminati este reprezentat de „Ochiul Atotvazator”. Pe spatele fiecarei bancnote de un dolar american, poti vedea acest simbol, semnificand ochii lui Lucifer care vede tot ce se intampla pe lumea aceasta. Originea provine din Egiptul antic, simbol al puterii regale. In cultura satanista, reprezinta ochiul lui Satan care-si priveste adeptii.

 

 

 

 

Sursa: listdose.org