Exercitiile de vizualizare a campului tau auric si semnificatia culorilor!

2851

De catre cei care o pot vedea, aura umana este descrisa ca fiind o lumina stralucitoare, in forma de ou, care inconjoara corpul uman. Acest camp energetic este cel mai pronuntat in jurul capului si umerilor, dar se extinde si in afara corpului cativa centimentri si chiar mai mult. Chiar daca nu putem vedea valurile de energie care ard luminos in jurul nostru si care ne conecteaza cu Pamantul si cu Universul, cu siguranta le putem simti. Starea de bine fizic, mental si emotional isi face simtita prezenta sub forma unei aure mari, pline de culori luminoase, de tonuri calde si de tipare active. Atunci cand vei reusi sa-ti vezi aura, vei observa ca dimensiunea sa variaza de la o ora la alta si de la o zi la alta. Vei observa modul in care viata ta este mult mai vibranta in zilele in care aura ta este mai luminoasa si provocatoare in zilele in care aura ta are o culoare stinsa. Vei capata noi perspective asupra oricaror tendinte de dezvoltare a depresiei, de dezvoltare a bolilor sau vei putea observa locatia anumitor infectii. O aura sanatoasa este plina de culoare si lipsita de zone intunecate, pauze, gauri, asimetrii si alte probleme similare.

Edgar Cayce descrie in cartea sa “Aura: Eseu despre semnificatia culorilor”: “De cand ma stiu am reusit sa pot vedea culorile asociate oamenilor. Nu-mi amintesc un moment in care sa nu fie inregistrat la nivelul retinei mele nuantele de albastru, verde si rosu care existau in jurul capului si umerilor fiintelor umane cu care interactionam. A durat o buna perioada de timp pana am cunoscut cuvantul “aura” si pana am invata sa aplic in viata mea acest fenoment, care pentru mine era ceva obisnuit.  Foarte rar ma gandesc la alte persoane in afara de conexiunea pe care o au acestia cu aura lor. Observ schimbarile de culoare in prietenii mei si in cazul celor dragi, in vremuri de boala, de respingere, de dragoste si de implinire. Toate acestea se fac observate la nivel auric, iar pentru mine aura este oglinda sufletului. Aceasta imi arata directia spre care sufla vanturile destinului.”

Aura ta este limita energetica din jurul tau care defineste spatiul tau personal. Observa cat de bine te poti simti atunci cand te afli in preajma unui copac sau pe malului unei ape. Locurile naturale sunt pline de energii vindecatoare care te pot echilibra la nivel energetic, auric. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care ne simtim atat de bine atunci cand ne aflam in natura!

Noi, oamenii, suntem o parte integranta a acestui sistem interconectat de valuri de energie si putem sa vindecam sau sa fim vindecati de sistemele energetice din jurul nostru. Veridicitatea acestei afirmatii iti poate fi dovedita data viitoare cand iesi in lumea aceasta artificiala construita de om sau, de cealalta parte, data viitoare cand iesi in natura.

Exercitiile cu mainile sunt cele mai eficiente, deoarece ele constituie cel mai usor mijloc de detectare a energiilor subtile ale aurei. Pe masura ce sporesti receptivitatea intr-un domeniu, sensibilitatea generala va creste in mod proportional.